dagens!

halv konstigt väder idag... hmm jag är ute i revinge för att jag har inget vatten i min lght. det går inte att leva där just nu.. fast dem stänger nte av det förren i moergon bitti...tidigt tidigt.. men ja tänkte att ja kan ju alltid stanna i revinge lite ändå :D

mors dag igår och det var mysigt.. smörgåstårta med film och blåbärs paj till efterrätt....

idag är jag trött, har ingen matlust överhuvudtaget!!!men man måste äta för jag ska jobba ikväll! annars orkar man inte de!!

skulle motionerat i dag men det blir inte av det heller för ja sov nog lite länge idag!
får ta det i morgon förmiddag i stället.

min katt gillbert,han väckte mig i natt och var oerhört intresserad av min sladd till laddaren och mitt lipsyl. tyckte att han var ganska dryg...samma i morse kl 0730 ,samma sak så jag fick gömma det under kudden... envisa katt...sen skulle han med in i duschen också...men underbar är han!

nu ska ja bre mig lite mackor som ja ska ha med mig till jobb. ha en bra dag..

saaar vi


förvirrad på dagarna

Vaknade i morse... tänkte att jag faktiskt skulle kolla i min kallender idag för at dubbel kolla så jag inte ha fel ang tiden hos sjukgymnasten...asså detta har aldrig hänt mig jag var 100% säker att jag skulle dit idag..men ack det var igår visst... oops! :D så det var bara att ringa och be om ursäkt.. asså jag brukar bara behöva kolla i början av veckan vad som händer i veckan och sen kommer jag ihåg det... men nu blev det någon kortslutning..

aja sånt händer alla...


bara gilla läget som det är och fortsätta med dem andra planerna!
köpa en´grill bland annat som jag tänkte ha hos min mamma =) så jag kan grilla något i sommar... går ju inte så bra på ballkongen... kanske. sen har vi ju ioförsej en grill plats här nere men den är inte så mysig...trivs inte där riktigt

vill ha en marklägenhet med lite trädgård...det vore toppen!


nä nu ska jag dricka färdigt mitt kaffe..

sarr vi ha en bra dag

lill lördag

nu är jag ledig ett par dagar :D lite halv skönt måste jag säga,har ont i hela min kropp så måste kurera mig.

i morgon blir det fika/lunch på stan med vänner och en liten bebis också :D

sen ska jag hem och röja.... ska rensa hela min lägenhet..det jag inte använder=slängas. hårt mot hårt..

började redan ikväll lite faktiskt med garderoben.. asså man ser ju inte vad man har och inte har...saknar man något så är det lönlöst att kolla i garderoben för man hittar ändå inget och så blev det för någon dag sen.. så nu måste jag ta tag i det!


nä nu ska jag sova...eller försöka...vet inte vad som flög i mig!


saar vi



här har vi en drink som vi drak nästan varje kväll när vi var i thailand :D den heter : mai thai!
super god....


jobbig dröm

drömmen jag hade i natt var hemsk. kan fortfarande inte tror det är sant. helt sinnes!!

kan inte berätta den här. men om drömmen hade varit sann...villket jag trodde 0500 i morse så skulle jag inte pratat med någon i min omgivning mer...skulle flyttat och sagt upp kontakten med min familj framför allt.jag blev lurad i drömmen och det var ingen liten grej som jag blev kurad på, det var alvarliga saker. så sjukt. kan inte smälta den drömmen riktigt... hänger fortfarande kvar... som jag grät när jag vaknade upp ur den... så hemskt.

men snart ska jag till jobbet också ska jag ha en tjej brevid mig :D det ska bli kul...sen är jag ledig i morgon men jag jobbar tis,ons igen.

oj vad jag är trött...helt sjukt. har jobbat sen onsdags.fast nu lät det som jag inte fått någon sömn men det har jag ju! :D



nä dricka mitt sista kaffe sen får jag bege mig.

saar vi

ha en trevlig söndag


fredag...

fredag i dag :D och änu en arbetsdag! men först har jag lite att göra. jag måste inhandla mat inför helgen som kommer...ska jobba hela helgen !

så nu ska jag snart lämna datorn och duscha för att sedan sticka och fixa allt sen ska jag laga lunch. :D blir super bra. det är  varmt i dag igen men ganska molnigt. jaha ja... vet inte vad jag mer ska skriva är ganska trött faktiskt men det brukar jag vara när jag precis har vaknat!  funderar skarpt på att ta cykeln idag till affären. =)


nä ni får ha en bra fredag

saar vi

Blommor

Det är lite dax för att sätta blommor på ballkongen men vad ska man ha för några??
jag har en ballkong som är inglasad och där blit bastu liknande värme... så dem brukar dö ganska så snabbt..
har ni några tips på blommor som pallar värmen?????

idag är det varmt :D härligt. ska snart åka och hämta ut mitt paket från ellos. ska bli spännande och se om allt passar.


sen ska jag jobba...älskar att jobba när det är fint väder för då kan man gå ut :D




nä nu ska jag dricka upp kaffet sen sticka iväg och handla och hämta ut det från ellos..

ha en toppen dag!

saar vi

Lördag=jobb och fest

God morgon..

snart ska jag köra iväg till jobbet... känns konstigt har inte varit på jobbet på ca 3 veckor..

men det ska bli kul att komma tillbaka. =)
ikväll ska jag på personalfest....så nä jag kommer hem från jobbet så måste jag verkligen pumpa min cyckel för den har stått så länge nu så all luft gått ur den. bara ingen har saboterat för mig för då blir jag ledsen...vägrar ta bussen, känns så meningslöst när det är sån liten bit. men det är för långt för att gå tycker jag och jag hatar gå själv i mörkret här, inte så spännande.


så önska mig lycka till med cyckeln :D

vi saar så för jag måste gå nu


allt är tråk

varför ska jag ha sån otur med livet????
jag förstår inte det....

idag regnar det också tilllika på allt elände... ja jag brukar vara possetiv och glad för det mesta men jag orkar inte idag..
ska snart laga kaffe...sen måste jag dammsuga,sen ska jag på läkarbesök kl 14 och det kommer ta 45 min! sen handla efter det.. sen ville jag ju rida och va i stallet... men icke.. min medryttar häst har fått en ny medryttare helt plötsligt.. aså jag fattar ingenting... så det blir att hämta alla sakerna i stallet i stället idag.. =(


nä livet känns surt just nu... inget roligt alls... och jag har inte valt att leva ensamen... inget man väljer men nu gör jag det(lever ensam)... och det är så sjukt tråkigt och deprimerande. så säger folk '' ja men du får ju hitta en kille'' vaddå hitta en kille...det gör man väl inte bara så dära??? det är inte så lätt som alla tror... kanske är lätt för vissa människor men inte för mig allafall..


aja greys i kväll så det blir jätte bra!

har ont i huvudet nu så det är dax för kaffe....eller sömn..

ska försöka åka till ikea idag med... måste verkligen göra något... orkar inte sitta här och mögla bort!


saar vi

Bilder

Tänkte ladda upp lite bilder från thailand nu... har inte blivit av tidigare för jag varit sjuk.. åkte på en magsjuka direkt när jag kom till sverige!










ja det var lite av bilderna... laddar upp fler sen... när jag har ork =)

på återseende!

saar vi

RSS 2.0