lördagen

hallåå jaa! shit vad trött jag är,ska på ferre i kväll men har inget kaffe hemma! jäkla skit. sliten som fan efter jobbet också ska ja vara nykter med ikväll. ska jobba i morgon så därför!!pallar inte vara mer sleden än vad jag redan är!

ja vet vad ala tycker när man säger så . allla säger '' du kan sova och vara trött när du blir pensionär :d i know. jag brukar leva efter det mottot.
men jag kan ha lika roligt utan.
jaja nu har ja uppdaterat denna bloggen för idag! har inget mera att tillägga. :D

kram

musik i mona öron gör ont på morgonen

känner just nu att jag inte vill vara med längre på någon sida på nätet men det känner jag bara nu,fast om ja känner det fortfarande  ikväll så ska ja ta bort mig därifrån. :D

funderar på att sticka och sola i dag.är så jäkla sliten,behöver värme och sol :D
kan man få det på denn aplaneten igentligen????
börjar fan tvivla,finns så m¨nga otrevliga människor här. men ni trevliga borde alstra lite me värme :D hehe...knäpp ja e ,kan inte tänka för ja e så jävla trött...för min grannespelar kl 7 på morgonen hög musik.så det är spännande,har snart så ont i huvudet. har noterat det. reglera tog jag reda på häromdagen: ''man ska ej bli störd at sin granne villken tid punkt det än är''

om inte någon förstår det har dme fan nån alvarlig syndrom. sök hjälp då.

såå nu slutade musiken för några sek.kommer snart igång igen...ska väl bara byta sin kassa cd skiva mot något annat jätte roligt :D

nä nu ska jag bli en possetiv tjej...resten av dagen:Dför det är det jag är igentligen :D

har bara ett litet problemo...vad jag ska ha med mig och äta på jobbet. :D

kram kram


ship shop

ja som jag skrattat i kväll...haha brainy är så ball..och den dära saken hon köpte! kan inte avslöja något här :D en suprise!!!!

hur som helst så är ja trött på hur män kan bete sig...se bara på min kompis,så säger man inte till en tjej så som han gjorde! fy fan säger ja bara. såna borde inte få vara män längre...faktiskt...hur kan killar bete sej igentligen...dem tror nog att dem kan bete sig hur som helst.nänä...
jaja i mo ska ja jobba och det ska bli nice :D

well well intw mkt mer att säga än att citera : ''sluta jag får så ont i öronen''   hahaha


sov gott folket!

see yaa

Ledig idag

när jag skrev rubriken blev jag fruktansvärt kaffe sugen, måste sätta på lite kaffe :D
skönt att vara ledig i dag för jag är så trött denna veckan.  förstår inget,ja äter vitaminer,jag tränar och försöker äta nyttigt också.
men inget hjälper...hoppas ja blir piggare idag för igår var ett rent helvete... har precis vaknat s¨å nu ska  ja förflytta mig till köket och fixa det dära kaffet :D sen så sm¨ning om ska ja träna och sola :D nice

nä får skriva mer sen orkar inte nu

shiit

jag får fan hjärtinfarkt på 5 röda....orka med mammor???själv har ha en mamma som sitter fastklistrad i ett snöre i min röv...(ursäkta det griva språket) men det är verkligen skit jobbigt...hon är så dryg.måste släppa det så ja kan sova.

idag var ja och fikade med födelsedags barnet sara hon fyller 25 år.sen blev det iväg till jobb.och nu sitter jag här. i morgon är ja ledig..
fredag jobb,lördag jobb,lördag kväll fest,söndag jobb.!! så ser det ut resten av veckan...jo visst i morgon ska ja träna!

happ allt för mig ikväll...

over n out

oerhört vackert...

jaha då var det måndag igen, hörde fåglar kvittra idag.kändes så vår likt på något vis fat det bara är januari :D längtar så till våren och sommaren,absolut finas då.vintern och jag är inte kompisar.
idag ska jag jobba istället för linn. och det är bowling idag.ska bli skit kul :D

i morgon ska ja antagligen ner till min pappa,inte ofta man ser honom nu för tiden.fast ja flyttade ner till skåne för att kunna träffa honom mera.jaja sånt är livet.  :D
hade en super mysig kväll igår med sara och sara (brainy).vi såg 3 filmer varav en var spansk, och den sista filmen var bara konstig...ping pong kingen eller va den hete...haah så ball..

ja nä nu får ja göra mig iordning inför jobbet.ska till stallet först nämligen och fodra.....

ha en bra dag mina vänner

nack spärr????

ojoj börjar bli ordentligt trött på denna jävla huvudverkaen...har haft den ca 1 ecka nu om inte mer...varenda kväll och kolla hur mkt klockan är u!!!jo kl är 3 på natten,och svin ont i huvudet...tror det kommer från nacken och axeln...har ont där med nämligen,men ändå...det gör svin ont erkligen....prövar tigerbalsam med men det funka ej dnenna gången..:(

halva jag är mög och halva jag är så bra. har haft så roligt på sista tiden med mina vänner...mina nya vänner och mina lite äldre vänner-=) i like it ! ni är så bra...ni får mig att skratta.väldigt mkt också.

nä om man skulle sova lite...man kanske skulle sova bort halva dagen för en gångs skull...länge sen jag gjorde det. =) kanske är härligt...hehe...ska ut till min mamma i mon allafall..sen vet ja inte vad som händer...ska jobba på måndag allafall..

tog en pilla så nu känner ja hur det släpper i nacken...spänningar....shit hur kontrollerar man dem själv?? går inte....får gå till min bowen teraput eller vad det heter...en behandling som är svin bra allafall och funkar för just såna här...har inte haft problem sen sommras...och då hade jag ont och kunde knappt vrida mitt huvud  till höger sida...men det fiade hon med ett par behandlingar...sen lär sig kroppen efter det att ta hand om det själv...men nu är det dax att påminna kroppen vad den ska göra tror ja! får ringa henne i morgon ....  :-)


happ sov gott alla...
                               



Denna bilden bjuder ja på som den är :P                                   
denna bilden buder ja på som den är :P 

drygt!

varför ska det ta sån lång tid tills fredag???bara onsdag idag...och nu blev ni allt nyfina på vad som händer då... jo jag får pengar också ska jag till frissan och bli klippt =) behövs....sen ska ja en annan sak med men det behöver  ni inte bry er om hehe

jaha onsdag i dag och jag håller på att somna i min lilla fåtölj här...ärr super trött...tror ja håller på att bli förkyld...så bäst att ta det lugnt i dag.skulle träna men vet inte det.inte om ja e så här trött. folk är sjuka på jobbet och jag vill helst inte bli det också nu.
får gå och fixa lite te sen...=)annars händer det inte så mkt idag faktiskt.
har lite huvud verk men det går över.ser ut att bli fint väder idag :)

jaja orkar inte skriva mer här nu...

Tisdag

vaknade av att min telefon ringde,tänkte vem fan är det som är så jobbig..haha..men det var ju lotta som ringde! :D men ja ringde henne senare för jag var lite groggy,
väntar på att mina kläder ska komma :D ska bli så kul med nya kläder!hoppas dem kommer innan fredag. på fredag ska jag klippa mejj...asså ite jag utan min frisör :D hoppas det kommer bli bra.men det brukar ju bli bra....också får jag lön med då så det blir så bra så....hoppas jag får mkt pengar hahaha...

well well ska till jobbet i dag,det blir nice. nice som bara den.för sen är jag ledig en vecka fram....det ska bli skönt.ledig i helgen också...så nice.skulle jobbat natt mellan lördag och söndag men dem klyddar som fan på jobbet så det blev ej så längre.

har sån tur...förstår inte det,ringde till mitt el bolag för dem hade skickat en på tock för hög räkning till mej..så jag hade en lååångt snack med dem.till slut så gav dem sig och skulle kolla min mätar ställning. och jag hade rätt...igår fick jag papper på att jag inte ska betala min el räckning denna gången + att jag har till godo 1800 nånting till nästa eö räkning :D så det är hur nice som helst...


nä nu ska jag ringa hon den dära elut och se om hon är vaken :D  ha en bra dag!



detta fält måste fyllas i

Lördag....ingen lördag för min del.jobba ska jag göra senare,och i morgon med för den delen.men sånt är livet =)
nä i dag ska jag röja i min garderob,beställt nya kläder så det funkar inte att ta in dem där förrens det är lite fint!!
ska bara ta tag i det också,kan vara svårt!

well well...trodde det skulle bli sol i dag.men dock får jag näja mej med det mulna tråkiga vädret.

annars har jag nog inte så mkt att berätta faktiskt. jag är ledig i veckan,förutom tisdag.:) så det ser jag fram emot.

ja nu ska jag gå iväg från datorn och börja med garderoberna...wish me luck!

ha en trevlig helg alla!:)

mörkt.

regn ovh mörkt..vadå ska det vara så hela dagen????då går jag och lägger mig igen...haha..nä men det är ju svin tråkigt.
idag så ska jag:

handla
gymma
gå på möte med hsb


ska bli spännande på mötet .handlar om grannar som stör och det problemet har jag!! så jag ska snart gå och kolla den grannens dörr och ta reda på vem som bor där.=) asså grannar får gärna ha fest men inte fullt tryck fram till 5 på morgonen...!!
så jag har en del att säga på detta mötet.ska bli intressant. ska försöka hinna med mitt sovrumm idag också...det är slitet.men måste göras...kanske måla om också så småningom! :D

nä nu får jag sätta igång med dagen!

ha en bra dag

Hej hoopp

kunde inte sova så tänkte skriva ett par rader här !! =) är nog stressad...har varit yr hela dagen eller från å till så det riktigt snurrar i skallen på mej,så tror det är stress.mkt att tänka på just nu!

aja idag har jag tränat,ridigt,haft ett litet stall möte,hälsade på elin och sen till jobbet  och mellan 08-09 i morse så pratade jag i telefon rätt länge ang min lön som jag skulle fått innan jul...men har fortfarande inte kommit...och det beror på att postfan inte kan ha koll på all post!! skaffa lite bättre personal som inte aå förbannat yra!
well well läget är som det är jag har gjort allt i min makt för att komma åt mina pengar men nu får jag så gott vänta tills den 27de. kul! tycker det är jätte spännande!!!

tränade i söndes på min lilla häst...shit det gick ganska bra med tanke på hur han brallade iväg osv..men jag fick koll på läget...han är stor som ett hus och stark som en oxe.jag var helt slut efter den turen! sen berättade tränaren att islandshästar färbränner mkt mera på vintern elller mellan januari-mars eller nåt sånt...så då är dem extra pigga. så det finns en förklaring och den pigga grejen ska man utnytja till tölten...och se där det gjorde hon idag...fick in en helfin tölt enligt sara men fina lyft!! :D nöjd är jag!


well well får gå och sova nu!!

sov gott! jag bjuder på en bild från träningen som min kära vän tog!


jo jag vet han liknar en hårig älg...men han är snygg på sommaren vill jag lova =)


RSS 2.0