onsdag kväll

Tror jag blivit friskus nu :D känner mig upprymd på något sätt... fick en kick idag och måste bara rida i morgon oavsett väder eller så..skit ball ska det bli allafall. eh ja nu sitter jag och väntar på brainy.. måste ha sällskap oavsett hur dålig jag är annars överlever inte jag.... jo skönt att vara själv ibland också...har sina för och nackdelar. japp så är det!!

nä...nu väntar ja bara på henne och pratar med folk på msn..ska ta det lugnt i morgon med..så ska inte rida hårt i morgon så ja anstränger mig för mkt. vill inte bli sjuk igen!!!
jag är feg.. vågar inte fråga, vågar inte achansa.. vågar fan inget1 men man lever ju bara 1 gång så det är igentligen bara att köra på! eller hur?? ja jag får skärpa mig helt enkelt...

se det possetivt bara

ja vad gör man en sån här dag?? känner mig halvhängig fortfarande, hade feber i morse villket är borta nu med lite ibumetin :D jag hatar att vara sjuk.. men det gör väl alla??? ja tycker om att jobba, vill inte vara hemma.
men jag kurrerar mig så ja kan jobba helgen :D

ska se lite filmer idag och vila..men man ska inte vila för mkt heller säger dem, och ''dem'' är väl folk i min omgivning hahaha
well well det är kanske sant men sen ska man ju inte gå till gymmet heller!

idag är vädret inte lika underbart som det var igår. ja borde äta kom ja på..mn har ingen matlust..så det är inte så lätt precis.
var uppe tidigt för att köra johanna till stationen sen körde jag till apoteket och köpte en feber termometer.

ja har funderingar över vad ja ska göra med mitt hår...funderar nämligen på att låta det växa ut också ska ja vara blond :D nice ...det kan bli det om det blir snyggt gjort. så därför ska ja gå till min frisör och be henne hjälpa mig med detta!

ja det var allt för mig just nu

Sol underbara sol...

Underbar dag idag!! fast jag är sjuik :( hade tvättstugan och sen blev det att ja packade på mig massor av kläder och åkte ut till stallet och tog min brassestol och solade i den...så underbart..man blir så glad.solen betyder så mkt för en när den väl tittar fram.man får vår kännslor...så underbart.vill bara vara ute när det är sånt väder.

får hoppas det blir sånt väder i morgon me :D och att jag är frisk..har lite feber . vet ej hur mkt bara! så ska snart nanna kudden tänkte ja!!

har så kul med mina vänner...utan er så hade livet varit tråkigt just nu. det är bara så. :D ska försöka komma igång med ridningen med nu när ja blivt frisk... har varit svårt pgr av snön.
sov gott allesammans :D

kram


hahaha denna bilden njuder ja på...

solen är framme och tittar!!!!!

happ då sitter man här med sitt kaffe och är på strålande humör!  och det är ju mest tack vare solen, underbart väder ute!  har en funderare på om ja ska tvätta bilen idag! :D sen ska ja tvätta också idag sen till jobbet efter det! jag är ganska förkyld och mår inte 100  men skit i det,  för har ja inte varit sjuk tidigare ska ja inte få den skiten nu heller!!! HA! :D

nä på med solglasögonen eller som ja sa när ja var liten ''solögon'' och ut i det vackra vädret! :d det är nyttigt med friskluft!
shit är svin trött ,men skit i det nu!

ska in i dusvhen snart sen är man människa igen...får ja hoppas allafall :D

ha en underbar dag, det ska ja iallafall försöka att ha!


något sliten

asså nu är det så här: när man inte sovit på väldigt länge, och då menar jag verkligen på länge,och jobbar dessutom som ja gjort, då mår man inte bra. Man känner sig sjuk helt enkelt.ont i halsen och jävligt trött.ska köra hem från lund i morgon...känns som om var illa valt....fast ja vet inte...tror detta är min första trötthets svacka ¨så den går över.... kl 8 kommer dag personalen och byter av mig för sitt 12 timmars pass.

shit asså ja fattar inte att ja e så pigg som ja är ändå...eller pigg och pigg..men ja håller ögonen öppna.:D får ta det lugnt hem sen...längtar verkligen efter min säng asså, länge sen ja längtade så.

tiden går snabbt...men utan datorn..så skulle jag vart död. kl 6 så ska ja ta upp henne sen får hon frukost och sen s¨
så chillar vi lite tills näste man kommer : nice!

nu har ja ej me att tillägga!!
ja säger god nattt medans ni andra hälsar på dagen :D
kram

jobbar natt

nu är ju då kl snart 1 och jag lever än :D är ganska pigg och mår bra. min brukare sover som en stock.ser skönt ut.och TACK malin för jag fick låna datorn, väldigt vördefullt.får bjuda på en fika.
det snöar ute, det är inget kul för jag vet  om att det är plus grader och då blir det bara blaask av det.nisht så kulit!!!:D

jaha nu sitter jag här med min enegi dryck och pratar med trevligt folk oc är hyfsat pigg :D
och stavar mindre bra och missar bokstäverna :D nice
i morgon bitti så sticker ja ut till mammsen och sover där för mina grannar kan ju inte sluta spela musik.och dem kan ju heller inte veta att jag vill sova mitt på dagen...så det är svårt det dära...så ja kommer nog kunna sova fint hos min mamma:D sen åker ja till eslöv och tränar på kvällen där ja..
japp fin fin plan..:D åter kommer kanske senare nu har ja annat för mig

kram

vaken natt

sitter nu rakt upp och är svin trött...men ska jobba natt i i kväll (lördag) så jag vill vända på dygnet och sova halva dagen i morgon! ja ni förstår :D
har precis skutsat sara hem och i samma veva gick johanna in till sig. shit jag är så trött att jag mår illa...men det är bara att vänja sig :D :D kommer fler sådana nätter. bara att försöka hålla sig vaken så länge som möjligt...ska jobba ett 12 timmars pass då...så det blir tufft...men kul!!

ja nä jag är lite seg så ja har inte mkt mer att säga! så sov gott alla där ute"



ett extra inlägg!

ja det har varit en fantastisk bra dag! började med en lugn förmiddag med johanna, sen åkte vi och fodrade och sen körde jag till lund med mailn och nina för att ha ett personalmöte på blocket!!!
sen när ja kom hem så fikade vi på grappa jag och malin! så det var nice som bara den!
sen ringde jag sara och frågade henne om hon kunde hjälpa mig och organisera bland alla mina papper, så det tog sin lilla tid och johanna var oxå med så klart :d trevligt som vanligt,under kvällen så kom det MYCKET snö. så jag fäljde med sara ner till hennes bil och sopa av allt. shit...sjukt mkt snö alltså...

men dte är mysigt, jag blev pigg av det faktiskt jag som hatar snön och vintern.. men mest bara när snön legat ett par dagar och det är grått och trist ute!!
men nu är det bara vakert och mysigt när den precis kommit. :D

nä fick ställt ut en garderob i hallen också ikväll som bara stod till ingen nytta i sov rummet...så det blev perfan till mina skor och annat grejs! ordning och reda gillar jag fast det blir ändå aldrig så!

i morgon blir det simrishamn sen tvätt stugan och sen umgås med kompisar, om planerna följer som det ska annars har jag plan 2 : vara i stallet med sara,träna och sen det andra blir av som plan 1!


nä nu ska jag gå och nanna kudden tänkte jag!

sov så gott folket!!

Bilder från kvällens snö


ett tecken på våren är här

fick höra att vitsipporna har kommit till skåne...weee våren är hä.MEN om man kollar ut i vårt vita landskap som täcker sig av snö så kan man ej tro det. så ja jag tvivlar på att denna fakta är sant.
just nu så snöar det, känns som det aldrig kommer att ta slut. men det göe ju det,för eller senare!!
idag ska jag in till lund med malin för vi ska ha P-möte! så jag har skrivit upp lite som vi ska ta upp.annars händer det inte så mkt. ska fodra hästarna innan mötet också bara!

igår var vi och tränade sara,johanna och jag. jäklar villken energi kick jag fick...cyklade 20 min först sen gick vi ner och styrke träna lite och sen slutatde jag på crossen. :D kulit var det igår, vet inte vart den energin kom ifrån.
är ledig fram till lördag och då ska jag jobba natt,min första natt själv så det  ska bli spännande . får låna malins dator då.så snällt av henne.
ska träffa theres på fredag för hon kommer till eslöv och ska bo hos son mamma över helgen.länge senvi sågs....sara ska också vara med får nog nämna det för sara idag för dem vet inget om att dem ska vara med mig hahaha....men dem har sets förut och det funkade bra.:D :D

bara det kan sluta snöa så blir jag super glad...också kan et gott komma lite plussgrader och sol...helst vår med men det är nog för mkt att önnska sig på ne gång...eller vad tror ni???

emelie hörde av sig i tisdags och ville ha med mig till nova...men jag är inte rik just nu kan man säga. så tyvärr blev det inget men ja hoppas vi kan ses när jag fått pengar! vore super trevligt!!!

jaja nu ska jag in i duschen och vakna till liv. skulle dammsugat men det får va så...känner inte alls för det idag...men måste däremot tömma disk maskinen.

ha en bra dag

onsdag 18 de februari

trött på kylan nu, vill ha värme nu,slippa jackan som hänger och tar plats i hallen och vinterskorna med.Bara bort med dem.  :D
onsdag i dag. är ledig idag villket jag känner att jag behöver för jag börjar bli lite förkyld tror jag.inte bra det. får hoppas det klarar sig. ska och träna sen ikväll med sara ,måste komma igång igen efter sträckningen i axeln.

kan inte rida för min häst har tappat en sko eller dte är inte min häst men ändå :D och han som äger hästen är i italien och åker skidor och han vill görna vara med när hovslagaren kommer dit, villket jag hade klarat lika bra som honom för hästen behöver en ny sko på nu, han ömmar och det är inte bra alls! men man har inget val mer än att  vänta tills ägaren kommer hem, därför mina vänner vill jag köpa en egen häst så man kan bestämma själv över sin häst!


nä nu ska jag gå och vila...men borde städa här...hmm får se vad det blir är iallafall svin trött, så något är på gång.

ha en bra dag mina vänner



Fredagen den 13:de

verkar som om vintern aldrig tar slut. *suck* började snöa när ja var på jobbet i tisdags, då var ja inne i lund för min brukare skulle bli opererad.men det blev inte av då så nu skulle hon bli opererad igår och det genomfördes, kanske får åka hem idag så nu väntar ja på att någon ska ringa och ge mig besked om detta. om ja ska åka till höör eller ja ska åka till lund till mitt jobb... klurigt det! hehe

om det blir lund så tar jag tåget ifall hon får åka hem på mitt pass, för då måste jag åka med henne i taxin hem, om det blir höör så kan ja ta min bil till jobbet som vanligt. hoppas hon får åka hem. solen skineri  dag, det är alltid lite possetivt allafall. :d går dagen var ett rewnt helvete för mig, men allt reder sig :D 
jag är såå trött så trött....ja ska inte klaga jag vet, det finns dem som har det änu värre än mig...typ 5 ungar som skricker på morgonen efter frukost eller så är det något annat som är fel... jag är ju själv.. och tar allt i min egen takt, tack och lov för det :D
ska snart plocka in i diskmaskinen och ta upp min tvätt från tvätt-påsen...alltid lika roligt.
så jag har en helg fullt av jobb,jobb och åter jobb. ska försöka ta mig in till malmö på söndag till theres.

nä så nu måste jag gå och sätta igång me allt ja ska göra...

ha en bra dag!



Bjuder på en lite förrätt på sommaren! vackra raps fält!!

solen lyser på mig :D

solen tittar fram:D super glad redan, min dag är räddad!
kom hem igår från karlskrona, mkt trevligt har jag haft det!
kom dit i frdags och gick på stan och åt luch men lotta och joakim, sen på lördagen så träffade jag maria och meja först, var super mys och kul att få änligen träffat dem, :D sen så efter det blev det underklädes party och följt därefter blev det sex party och sen utgång i stan. allt blev himla bra faktiskt. är väldans nöjd över min helg. Åkte hem igår och träffad sara på kvällen..dhit vi var sjukt sledna måste jag säga. sjukt trötta. höll på att somna i min soffa.
har sovit ganska bra, ont fortfarande men i kväll ska jag på bowen behandling! ska bli skönt. kvittar vad eller hur jag sover eller hur jag rör mig...har lika ont för det. om denna behandlingen inte hjälper så ska jag gå vidare med detta problem.störigt mest att ha så ont och att vara så stel...

well well ska ut till min mamma sen för hon som behandlar bor där med så då kan man lika bra hälsa på min mamma!!

håller på att leta efter en cykel, min blev ju stulen för ett par veckor sedan,tur nog var den väldigt begangnad! så begangnad att man inte vill ha en sån cykel.. men tydligen ville man det ändå....

nä nu ska jag hoppa in i duschen. ska bli skönt.... man vaknar lixom inte till före man gjort det känns det som.

ha en bra dag!!


Äntligen!

tjenna alla som läser min blogg (skulle allt vela veta vem!) hehe
i morgon beger jag mig av till karlskrona för att festa och äta god matoch träffa nära och kära! gött :D
ska bli så kul att komma bort ett slag.kommer hem söndag igen.

så just nu packar jag och yrar mest runder :D nice det med!! behöver tänka lite..är allmänt tankspridd av mej idag! men såna dagar har väl alla???
svårt att veta vad man ska ha med sig, brukar alltid packa för mkt..men bättre det kanske!!!

kommer uppdatera min helg på söndag kväll,lovar dock inget!
hehe

ha det brs då länge!!!

hejrråå

Tiger balsam

min räddning är nog tiderbalsam. har så jävla ont i axeln och i skulderbladet, shit fattar inte vad som hänt, men ska på bowen bhandling på måndag :D ska bli nice som bara den!!!
stel som en pinne.minnst!!!!

jaja nu ska ja snart försöka sova, tvätt stugan i morgon och jobba,sen är ja ledig fram tills på tisdag nästa vecka!
så är dagarna ner räknade tills fredag. för då beger ja mig till karlskrona.:D

sov gott







Karlskrona!!!

happ, hur ser denna veckan ut då?? full packad skulle jag vela säga! :D jobba tisdag+ onsdag,torsdag till simrishamn,fredag till söndag = karlskrona :D ska bli sååå kul!!!
så ska ja hinna med massa annat i mellan också...som tvätta och så... kanske inte lika roligt som allt det andra. men smällar man får ta.
ska kolla tåg biljett ifall det blir snö som attans hahaha :D
ja vad ska jag tilllägga nu då???
tur det går tåg härifrån... vad hade man gjort annars??

japp har varit och tränat idag allafall...
gick super bra det :P vi är duktiga sara.grymt braiga är vi!!!
fan pallar inte snön längre....hoppas det inte kommer mera snö tills fredag!! orkar inte det. då kolapsar jag, ja det är fan sant.
ojoj jag ska nog snart bädda ner mig i min säng väldans snart.
fick nyss ett tråkigt besked,men vad ska man göra??? bara gilla läget som det är!! :D länge sen sist men vi får väl ses en annan gång helt enkelt, först blev ja sååå glad...sen föll den nivån genom golvet nästan.men ja är glad ändå. jag dog ju inte.nä just det! då får man vara super glad ändå!!

detta blev ett långt inlägg....men ja kommer på en massa bra saker vissa dagar! så är det bara!
prövade min bikini igår tror ja att det var, var  inte så illa som ja trodde! :d happy me! hahaha


jaja nu ska jag sluta pladra mitt mög...

sov gott kära vänner och bekanta det kommer en ny dag i morgon så ta vara på den!

over n out



snöar

hallå alla glada i snön. alla förutom jag då,nu får det fan va bra med vintern.jag vill ha torr väder,sol och gärna några plusgrader så man kan tvätta bilen bla! :D

igår hade ja så jäkla roligt, var på en fest...alldeles nykter och hade skit ball...kom hem 12,30 så då var ja lite mör...hade varit och jobbat halva dagen också... illa. också har ja ont i min mage, vet inte vad det är.har haft on i flera dagar nu, borde gått över tycker man...det börjar gå ut i ryggen. låter illa och jag vägrar gå till någon läkare,det är rena rama tortyren där för fan! nänä...ja ska vara döendes om ja ska till någon läkare!

well well..är kaffe sugen,köpte kaffe igår men glömmde det i bilen, smart!!! :D väldans smart.
nä nu ska jag försöka äta något. om ja kan...mår lite illa!
ha en bra snöig dag :D

RSS 2.0