kan någon hjälpa????

jag skulle såå gärna vela göra om min blogg lite. hör av er om ni är kunniga på detta...bjuder på fika :D



varit en vecka i furuboda på läger och jobbat...asså det är så härkligt att se alla så glada.hörjdpunkten på året är ju det lägret...så fantastiskt..ska dit igen på söndag kväll :D läängtar! hihi...men först ska jag faktiskt till simrishamn och hälsa på min far..och sova i husvagn blir det nog. skulle tvättat i dga men blev inte så...haha min nyvkel har böjts för jag hade för bråttom och gick iväg och drog i mitt snöre medans nyckeln satt i låset... har försökt rätta ut nyckeln men det blev inget bra det så jag fick köra och hämta en nyckel i dag hos min mamma...passade på att pussa på min älskade kisse gillbert,, fan va ja älskar den katten...



ja nu har ja precis ätit...

ska hoppträna en tjej lite senare...ska bli kul..

ha det bra


furuboda igen...

ohla...söndag i dag och idag så börjar jag jobba... *suck.. men det ska bli kul faktiskt för jag ska jobba på lägret som min brukare ska på :D händer massa roliga saker då förstår ni.
så ja åker ca 13,30 härifrån med malin...hon är min karta..hittar inte dit nämligen.

så nu ska ja först till stallet oc h rida en sväng sen ska ja hem och duscha och packa det sista.har med mig datorn och uppdaterar lite...om ja hinner.ska jobba 14 timmars pass varje dag.
nä nu måste jag sticka..

ha det bra

varför just i natt?????

ja det är ju så att jag gick upp redan 05,30...satte igång kaffet och tog på mej en pyjamas i farten :D jag ska med sara på tävlingen idag så vi ska vara där kl 7 så ja ska hjälpa henne att lasta grejor och häst innan... och mig själv.. har med mig en uppblåsbar kudde som ja ska ha på vägen dit... Soooovvvvaaaa!!!

i natt 0245 typ...så ringer min telefon... tänkte först.. nä det är inte redan morgon och jag ska gå upp så här trött????(har samma ringsingnal com alarmsignal)...nä då var det ju självklart  en människa man knappt pratar med som ringde vid den tiden och skulle säkert bara säga hej på fyllan... hon kunde ju inte veta att ja skulle upp cp tidigt.aja men nu är ja vaken...eller tror det allafall.. hehe =) underbar morgon.,,,låt det förbli så här.

ska packa lite grejor nu

tjing

tidig morgon

ja det stämmer det....detta är alldeles för tidigt för mej.. elin väckte mig lite i dag. ''vad säger du? är du sugen i dag??puss'' jo klart jag är sygen på en kanot runda men inte kl 0640 :D haha aja jag gick upp då iallafall för ja kunde ju inte somna om...
så nu sitter jag här med mitt dagliga kaffe och orkar inte ens tänka... vet ingenting typ..vad ska man ha med sig en sån dag??
jag måste ha med mig en plastpåse till mobilen ialalfall...

sen lite fika poch extra kläder. blir bra det.
verkar bli fint väder alalfall...

aja får gå och fixa mig lite sen ska ja kolla coops öppet tider också

ruskväder och förkyld

vaknade av smatter utifrån...naj det regnar.låg kvar en stund i min älskade säng och tyckte det var ganska mysigt ändå. det mysigaste var nog mitt ny målade rum som är så snyggt :D är så nöjd....det var typ mörk latte brun innan..så väldigt mörkt och dystert, så jag må¨lade antik vitt. super najs.

så trött jag är idag,kan bero på vädret. och ja mår inte alls bra idag heller så ja får lämna återbud till festen jag skulle på.sen får ja gå och lägga mig igen och vila en stund..inget bra på tv heller.
känner att ja har grymt ont i hela kroppen...det är ju efter målningen så klart men ändå. hur klen är man på en skala???
paddla kanot nästa vecka skulle vi ju göra..sv in ball. ska nog ta en titt senare i förrådet om det mjligen finns utrustning till detta...tror ja har tält, sovsäck och liggunderlag :D yes. en regel är dock att man ska inte packa för mkt för då sjunker vi nog och jag är ju proffs på att packa för mkt.


well well nu ska ja se om det ändå inte är npgot skoj på tvn..

ha en bra lördag

österlen

igår hade jag en underbar dag nere på österlen  med sara :D gick på kiviks marknad och stens huvud och köpte äppelmust .... och fick en båt tur också... och kanon väder _
sen till lika på allt fick ja sko skav och idag känns det verkligen i fötterna.

idag måste jag tvätta kläder och bilen... och köpa målarfärg :D ska nämligen måla om mitt sovrum :D
får se om där är någon tvätt tid ute hos min mamma ....hoppas hoppas. tycker det är roligare med sällskap...tråk i mellan tvättmaskinerna.
jätte trött i dag.. kan bero på att ja vknar så tidigt och det är en massa ungar som spriner och leker så tidigt på morgonen. men ja gick upp... insåg dock ganska snabbt att det fanns ingen frukost hemma...så fick köra iväg och handla det me.. helt yr vaken..hahaha
dricker mitt kaffe nu och försöker vakna till liv. lite sämre väder idag ser det ut som men det klarnar nog upp tror ja :D eller hoppas.

bilder kommer sen när ja orkar lägga in dem i datorn... måste först sortera dem i ollika mappar och sånt så det blir ordning och reda på det med.

happ,,nu ska ja dricka sista kaffet och sen ska ja packa tvätten i en påse :D

sammanfattning av första veckans semester

nja asså det var kul att träffa dem gammle kompisarna i karlskrona och även släckten och så.. hade en aningen otur där.. i onsdags så fick jag ont i magen... suck.. gick inte över så i söndags alltså igår så åkte min moste me mig in till akuten i karlskrona... det proverna visade var att ja hade en infektion i kroppen men vad kunde dem ej hitta.förs misstänkte dem blindtarmen...åter  i dat till akuten och då TROR dem att det är lymfkörtlarna i magen som har blivit infekterade eller vad det heter och svullnat upp.. kuul....5te dagen idag jag har ont...fast det börjar bli liiite bättre nu så det ser ut som om ja och sara kan åka iväg till simsan i morgon =)



nu ska ja sova... hejrrrå

Sturkö

ja nu är jag  ute på sturkö och varit sen i tisdags. har varit skönt att komma ut lite...tisdag och o går träffade jag maria :D trevligt och meja förstås... världens sötaste unge =)
idag ska jag mest bara ta det lugnt för jag har ont i min lilla mage..... ush har nog ätit något dåligt i onsdags...

nu ska jag duscha... återkommer med bilder :D

till 100% trött

skönt..det var sista passet innan semestern hoppas ja inte behöver gå dit igen innan måndag... har servicegaranttjänsten över helgen- alltså om någon blir sjuk och jag inte får tag i en vikarie....så måste jag själv rycka in.
idag var ett helvete på jobb...okej det var varmt som f-n... men det är jag van vid nu efter denna veckan.. kommer man ej från.
men det var andra saker som man bara tänker '' hur orkar du''????prata skit så om andra och sen inte kunna stå för det vid ett senare tillfälle... nej sånt acepterar jag inte. sen komma å klaga 3 dagar senare på en sak som hände 3 dagar innan... kunde du inte märka det lite tidigare????
shit jag blir helt matt... hur länge ska man orka??? jag undrar hur alal andra orkar så många år... jag kanske inte har den förmågan att stänga ute det och ta det som en klackspark??? ja vet inte, kanske kännslig av mej.

hmm jaja nu ligger jag i min säng med takfläckt över mig och tycker det är nice.. jag är svin trött men måste verkligen ha luft...

på tisdag...möjligen innan så åker jag till Karlskrona :D yee... smeester på riktigt... nice det.


nä nu ska jag släcka och sova

nanna sött

snart semester

ont i hela kroppen just nu....eller mest  i ryggen faktiskt. ridigt 2 hästar i dag... =)

på måndag börjar min semester...tisdag eller måndag åker jag till karlskrona en sväng. sen är ja där en 4 dagar kanske... vem vet ja har ingen tid att passa, inga djur ingen pojkvän...jag är bara med mig själv helt enekelt. :D
så nice....
i morgon ska jag jobba sen ledig i helgen. nice.
blir bada,sushi mat och vänner i helgen...lite familj också ska jag nog hinna med kanske.

nä nu ska jag stänga fönstret och sova...sjukt trött.

sov gott

RSS 2.0