Advent i morgon

så sjukt det känns att det är advent i morgon! kan inte fatta det än.precis sat upp mina adventsljusstakar i fönstren.det är så mysigt! får en ro fylld stämning!
min mob har kommit...äntligen..blev en massa klydd med den där ett tag.

igår var jag på ett personalmöte på grappa! det var jätte trevligt.fick fika och fick räffa mina nya arbetskollegor :D
idag ska jag ha en mys dag...ska ut till hästarna lite senare ocj lunch fodra dem.hoppas sara kan följa med mig.hon är en aningan bakis i dag så det gäller att ta det försiktigt med henne...hahaha nu var jag taskig men hon var rätt rolig igår och av en konstig anledning så känner jag mig bakis.helt trött i hela kroppen.förstår inte detta als! drack inget igår...

nä nu ska jag gå och kolla lite mer pynt så det blir riktigt mysigt här :D


meh...vad drygt!!

Fan vad tråkigt detta är.men det finns possetiva saker i allt! gäller bara att se dem :D jag ska ju börja jobba på lördag ...woohoo!!! haha...well weel kanske inte den bästa dagen att börja men nån gång måste jag börja ju! eller huuur!!!!
nä i dag ska min mob komma till mig har jag bestämt.så är det  bara!!!sitter och väntar på den faktiskt! haha...nä jag sitter och väntar på tvätten ska bli klar :D det är najs... tror min mob är den som gått på reklam på tv.n...den som man kan skka så bytar den låt..japp sonnyericsson walkman 595i...jag vet jag borde kunna det...haha men asså jag hörde inte vad hos sa till mig i telen när jag beställde en ny men det lät brtá!! hahaha...typiskt jag!!!

annars så leker livet...ska se film i kväll med min mamma..... ja man får ställa upp för dem ibland..



nä nu kan ja inte sitta stilla längre..

hejhopps

en sån mob är det!!



ingen mob idag heller!

Sitter och drömmer mig bort i alla häst annonser!!! :D ska köpa mig en häst snart...när jag fått mitt nya jobb...då ska jag ha råd! :D längtar!

just nu ska jag inte göra något..som vanligt! har precis ätit en pastasallad! ska hem till sara ikväll och se bonde sökerfru,sen ser vi nog greys anatomy!det är den bästa dagen i veckan... brukar inte kolla på tv så mkt spec inte när det är sommar.men nu på vintern blir det en hel del faktiskt!!
min nya mob har inte kommit villket jag blir frustrerad för! har lånat en mob av theres men batteriet är inte så haj precis..
så nu vill jag ha min nya mob...
vad det är för fel på min gammla??? när man pratar med mig i den så låter det som om jag är 7 mil borta...typ!ibland knastrar det också! spännande värre! hahaha..*ler

aja nu är jag ändå ganska lycklig..har ett fast jobb på gång och underbara vänner :P och en frisk familj!

funderar på att ta den dära influensa vaccinationen...har varit sjuk 4 gånger detta året och har samanlagt varit hemma nästan 1 månad från jobbet! har inte råd eller tid med att vara sjuk längre!men jag vet inte..


happ nu vet jag inte vad jag ska göra...ska till sara 19,30 typ..vad händer tills dess?ååå tråk..det jag har gjort idag är för lite...behöver mer sysselsättning!!så är det bara!!

happ...

nu ska jag gå från datorn...

god morgon

ah hoppas att dem från kontoret ringer mig idag!så jag kan börja jobba :D jag har gott hemma 1,5vecka nu snart och är redan rastlös...pallar inte bara gå hemma.
väntar alltså på min mobil också.. :d den kommer nog i dag elller i morgon :D

min mob är kass nu så det är verkligen inte en dag för sent precis!! jaha vad ska man annars göra i dag???
är redan rastlös...kanske åka och köpa fika och åka ut till revinge idag...hmm...
tvättade min bil för 2 dagar sen..tror ni att den är ren än?? nä..precis...den har lerstänk på sidorna upp mot fönstren! mysigt :D haha palla köra och tvätta den igen?? är ju inte lönt när vädret är som det är.
nä om jag skulle kanske gå och dammsuga...hahaha då har man tråkigt!det kan jag lova!

ha en bra    dag alla..


ah ny mobiltelefon

snart så kan ni höra mig gen =) nästa vecka får jag min nya mob...:d ska bli skönt! kan knappt vänta!

var och hälsade på mitt nya jobb igår! kändes riktigt bra faktiskt! så det ska bli kul att börja!
haha ska jobba 2 veckor i revinge.. haha så ball..så den 17:de så bosätter jag mig i revinge två veckor framåt.fast ag måste ju hem något till eslöv för att hälsa på sara och hästarna så klart!!
får ju ändån inte rida denna månaden...jäkla virus.har fortfarande ont i magen..när ska det gå över????

aja i dag ser det ut som om solen kan titta fram...inte 1 minut för tidig precis. tvättar gör jag nu..tråkigt att spronga upp och ner hela tiden,men sara kommer sen på en kopp te :D det är najs! sen ska jag nog försöka tvätta min bil idag! den ser för jävlig ut...men så är det att bo på landet kan jag tala om för er! men i love landet! :d finns inget bättre..

snart är det jul..jäkelen vad dem är ute i tid med pynt och grejor...haha...well well.bara att kolla bort annars blir man ju trött på det redan nu..inte kul ju!
nä nu ska jag äta en frukt och sen så ska jag skriva arbetsansökan till ett jobb som jag inte ens vill ha med arbetsförmedlingen vingar mig för annars får jag ingen A-kassa!
jäkla skit osså...tänk om jag får den tjänsten?????vad gör jag då...har ju jobb på gång nu ju...suck...

ha en najs dag mina vänner!

älskar hästar mer än livet själv

RSS 2.0