Blåsigt värre!

Asså man börjar tröttna påblåsten nu! faktiskt! men jag har förklaringen,läste det i tidningen igår.Att den varma luften från söder krockar  med dden kalla luften från norr och då blir det ett lågtryck som blir storm! mycket man fattar...haha nä! men så är det typ. så idag onsdag då ska det bli storm...det blåser på rejält rdan nu!! så kommer vintrarna se ut imed dem är så milda nu!

Igår hade jag tjej kväll! det var jätte trevligt, det var tjejerna från stallet. Johanna ''som bor mitt emot'' som jag inte visste hon kom med en kladdkaka,sara kom med vin,och jenny bidrig med bildspel från island! vi rider ju islandshästar hela bunten,där var två st tjejer som inte kunde komma igår,det var lite tråkigt!!!

by the way...nu måste jag göra mig iordning ska köra om en halvtimma till jobbet! jag är nog en lyx lirare som jobbar dem tiderna jag gör...men sen får jag ju inte så mycket pengar!
Ha en bra dag alla!!!



Nu är det snart vår

hejsan alla trogna läsare! =) om nu någon läser! jag vet att theres läser den

idag har jag varit på strålande humör! igår var en mindre bra dag,vaknade för sent på morgonen och fick stressa iväg till jobbet! mindre kul men sånt händer iböand...spec om man inte är en morgon människa!

igår var jag ute och motionerade efter jobbet...gillar bäst att motionera i revinge har inte hittat någon bra runda än här i eslöv!! ikväll ska jag väl försöka motionera igen.får ju bli här i eslöv kan ju inte åka till revinge varje dag för att motionera!jag var i stallet med... det är helt underbart nu när det börjar bli vår.

Har ingen bild på dem hästar jag rider men hittade en fin bild på nätet
image9

ojoj så trött jag är,skulle behöva handla nya tränings kläder men hat aldrig tid till det.
i morgon ska jag till vårdcentralen och lämna prover.vill inte...tycker inte om det...blir svimm färdig varje gång! illa! =(

nä nu ska jag ta mig i kragen och motionera lite!

ha en trevlig kväll

bye bye

meh vad tråkigt

skrev ett inlägg igår och publicerade...men tror ni att det visades! nej! tråkigt!

kom nyss hem från personalmöte och är jätte trött! men det har varit en jätte fin dag! har varit ute hela dagen med barnen och man har verkligen fått energi men den slösade man bort på barnen =)

jag blir en helt ny människa när solen kommer fram! jag och alla andra har väl inte fått för mkt av dne varan i år???

så nu sitter jag här och pustar ut,ville igentligen åka och träna men om jag hade gjort det så hade jag inte haft någon tid över för mig själv ikväll! måste fixa en massa... åker direkt ut till revinge i morgon efter jobbet.

ska bli  nice att få helg men den försvinner fortare än fortast! haha... hoppas det blir fint väder så man kan vara ute...ska nog dammsuga bilen i så fall! tvättad är den redan =)


hittade min ''gammla'' digetalkamera.. den var sönder innan (trodde) jag men så är den inte det så nu ska jag ha med mig den lite överallt å fota så här kommer nya bilder!!! 

fest i morgon kväll som jag nämt tidigare!ska bli jätte kul faktiskt!...kommer nog vara trött men det går över det med...

Idag är det allahjärtansdag och det är ju trevligt! själv lever man ett singel liv just nu så man får vara ensam men det är hur skönt som helst....eller jag kan säga istället att det är både för och nack delar att vara ensam!

nu ska jag ta en dusch och koppla av! ska bli skönt!!

 ha det så mysigt ikväll!!
kramar


åå vad jobbigt!!

Sjukt stressigt är det... måste handla pressent till marcus också ska jag rida ikväll och i morgon kväll är det personal möte och efter det ska jag ut och äta med min moster och sen på fredag ska jag ju till marcus för han fyller år!!!
ganska mkt ska man hinna!

kaffet i dag blev bra iallafall.. jätte gott... igår smakade det som en gammal disktrasa. fattar inget!
idag börjar jag 12...tror jag måste nog gå och kolla....1min senare: jo det var kl 12!
skönt att jobba 50% om man tänker på tiderna man jobbar, men samtidigt så vill man ju jobba heltid!

nä nu ska jag gå och plocka fram kläder som jag ska ha på mig idag! se om ja hinner köpa pressent till marcus innan jag börjar jobba!

ha en bra dag alla som läser min blogg

kram

Bodypump!

hejsan alla kära läsare!

det var ett tag sen jag skrev,man hinner ju inte med allt! sitter inte mycket vid datorn villket är bra! har så mkt aktiviteter för mig. igår var jag på  bodypump! ganska kul...inte jätte kul men ok! det känns i rumpan och i armarna.andvände inte så mycket tyngder precis! full spek vecka kan man säga, ikväll ska jag till stallet och i morgon ska jag träffa en gammal vän och fika...om hon kunde! sen är det personal möte på torsdag!  sen fredag är det party som gäller! ska bli kul!

nu i helgen som var så var jag i karldkrona.. åkte polenfärgan med kompisar! det var jätte kul! kul att träffa dem nu...det var ett tag sen kan man säga!

ikväll ska jag nog till stallet! ska bli kul! annars måste jag nog träna lite... kanske bara ut och gå...bra för träningsverken!

Fick ett erbjudande med 2 veckors fri träning på hälso studion! så det är nice!


vad ska man skriva nu då???

j jag kan berätta om min konstiga katt! haha.. han äter sallad  och jag skojjar inte! ha  har blivit något annat djur...typ kannin  eller något haha... illa !!!


nä nu ska jag åka och handla frukt.
image8
dagens lunch : diet dricka + en frukt!


ha det bra alla...


RSS 2.0