regnet bara öser ner...

kvällen igår blev lyckad :D vio käkade pizza och åt massor av godis...så onyttiga vi var. nyttigare nästa gång helt enkelt...

idag regnar det.det är mysigt när man vaknar och man hör det smattrar på fönstret,så jag låg kvar en stund i mitt täcke och mös...nice det.. nu sitter jag me mitt kaffe...tänkte ju åka till stalllet men det pallar ja inte när det regnar...det är inte lika kul då...

happ... nä nu ska jag göra något åt denna morgonen.. vad sägs som att kolla en stund tv.. ska vara hos frisören 13,30 :D slinga håret blir det idag :D

saar vi, haijj

trist med söndag

jag hade planerat utgång denna helgen men fick jobba igår så blev inget :( men kommer fler gånger. tycker det är tråkigt att alllt,typ hela mitt liv ska kretsa runt jobbet.orkar till en viss grens sen får man ont i magen.
så är det tyvärr...har försökt att ta det lite ''lätt'' men det är inte såå lätt alltid kan ja ta och berätta... det finns något som heter samvete...okej...ni hajar.

men i dag söndag så ska mia komma till mig med son vovve som ja inte kan namnet på... :D ska bli trevligt med lite sällskap... mia är bra hon. kul med nya vänner :D

¨så nu så ska ja bara dammsuga villket känns jobbigt en dag som denna...söndagar är inget bra för min del.Är allltid sliten......


ska nog läsa en bok tills mia hör av sig... nä just det ja skulle dammsuga..hmmm.
ska göra denna söndagen till något bra.

saar vi haaij.


helt fel...

jag står på hälarna och få får nacken jobba...istället för att anvÄda hela foten och höfterna och ryggen får jobba... hajar ni??? hela min hållning måste ha sett förjävlig ut hela mitt liv och ingen har sakt något?????
men nu ska sjukgymnasterna hjälpa mig och jag får kämpa som en idiot.

idag är det onsdag och jag ska jobba men innan dess ska ja diska och dammsuga och handla mat inför jobbet. :D

verkar vara halv bra väder . najs..

nä nu ska ja in i duschen..

 ha en bra dag

strålande sol...

härlig morgon...solen skiner och jag är glad. visst är det underbart?????
idag kommer mia till mig :D ska bli kulit...lite vin och god mat.. malin kommer också. =)

ska ut i dag och leta kappa... och ett par byxor med. har inga byxor typ..bara leggings och jag börjar tröttna. men jag tycker igentligen inte om byxor.alla är så obekväma så det är inte lätt detta. vi får väl se vad jag får med mig hem efter shopping turen.

ska även handla vin idag. det var länge sen.. ska bli gott.

ha en underbar dag alla...och njut av vädret för det tänker jag göra =)


Höst och kappor

sitter med mitt morgonkaffe fullt pålädd det är svin kallt ju... hösten är verkligen här och jag har svårt att förstå detta. det är jobbigt.
idag ska jag göra lite saker....i morgon med.. haha...men inte jobba. det är så nice!!!
vill ut och kolla på kappr till vintern...det är så snyggt...vet precis vad jag vill ha för nån...ska bara hittta den..var finns det snygga kappor????

har aldrig haft en kappa...bara jacka. nu ljuger jag jag har haft en kort kappa...men inte lång...vill ha en lång.
sen behöver ja smink också,börjar ta slut.

jag behöver alltid en massa saker...blir aldrig nöjd. men så är det väl med alla nästan????

nu ska jag ta en varm dusch så jag får upp ångan lite :D

ha en bra dag

tråkigt

hej kära läsare.. idag är det måndag... ifredags hade jag feber, i lördags försökte jag att få in folk som kunde jobba lördag natt så jag kunde åka på kurs till Stockholm, kl 14,50 gick tåget.just det. det tåget jag aldrig fiock åka med. men ack så arg jag blev och besviken på situationen och på alla kollegor... det gällde en natt.. är man frisk och är ledig dagen efter så kan man jobba. men ja är inte arg längre... varför lägga energi på det ??!! nä just det sån är inte jag.....

så nu har ja en lugn vecka då ja ska vila upp mig... ordentligt. är trött i kroppen och psykiskt utmattad. så ligger det till mina vänner


ska nu gå och laga mat, precis varit ute och lagat min backspegel som var halvt trasig... blev förbannad av att se eländet... så ja gick ut och bankade på den... och wooops så satt den på sin plats igen :D gött!!!


ha en underbar dag mina vänner...

änner inte alls för de

ska till sjukgymnasten kl 11 idag och känner verkligen inte för det idag... jag är så trött just nu så jag vill bara sova.. kaffet hjälper inte heller..suck vad ska jag göra? ja kan inte ringa nu och säga att ja inte kommer?? och ja kan heller inte utebli... men vet ni vad...det är svin jobbigt hos honom... man måste börja med att cykla i 10 min på världens trögaste motions cykel.. ni vet en sån dära gammal med smal sadel... asså det går nog bara i ett läge och det känns dubbelt så jobbigt som på gymmets cyklar... hmmm mpste hitta en lösning på detta för jag är ju helt slut efter en tur där på cyklarna...
ja sen ska ja ju göra massor av övningar som är ganska roliga faktiskt... som tränar mina knä muskler. Ush ja måste tjata lite om cykeln...det är det ända jag tänker på nu att jag inte orkar med den just idag =( rädda mig någon???önnskar man hade en fastklistrad tvilling som tog hand om allt s¨ånt jobbigt..


iallafall så måste jag nog dit.... =) nu ska jag vända alla negativa tankar till possetiva istället... det låter väl bra???

tänker på vad ja ska äta till lunch?? det blir efter träningen... sist åt jag sallad med tonfisk i..
får se helt enkelt...


och ikväll ska ja hämta en resväska som ja ska låna av min moster...ska ju till Huvudstaden på lördag....stannar i 5 dagar på kurs där.... taktil kurs är det :D intressant..

nä nu får ja dricka upp kaffet och ta fram mina tränings kläder :D

tjohej

morgon sol :D

god morgon..försöker se om det är varmt eller kallt ute????det ser varmt ut för att solen är framme,sen när man kollar på treäden så ser det så dära ruskigt kallt ut.
jag ska nämligen till stallet snart så vill veta  vad ja ska klä på mig,

vad ska ni göra idag då????

jag ska jobba lite senare :D får nog ta och gå ut på en promenad med min brukare.
happ nu ska ja allafall kolla hur kallt eller varmt det är.


ullared

Då var det dax i morgon för min premiär på Ullared :D hehe åker dit i morgon med johanna, ska bli så trevligt så.
idag har ja varit och letat efter shorts och en boll... måste ha det nu till min sjukgymnast... vad dem kräver av en va???

ja i morgon är det lördag. och jag ska inte jobba förens på tisdag. nästa helg är jag i Stockholm och glassar..nä jag ska på kurs i 5 dagar.

nu ska ja gå och tända lite levande ljus och göra mig lite te och sen kasta mig i min nya soffa :D

ha en trevlig fredags kväll.


RSS 2.0