5dagar kvar

Tiden gar snabbt nar man har kul!!! jag ar helt kar i thailand nu.... synd jag inte kan lagga uppp bilder.. far jag gora nar jag kommer hem till sverige! igar pa min fodelsedag sa red vi pa elefanter och klappae dem sen... sa sota sa.
sen besokte vi tempel och dem var vackra.fantasstiskt. sen blev det en STOR glass och kaffe... slappa vid poolen inan utgpng pa kvallen for god middag och sen ut pa var favo bar dar jag fick rosor och ett halsband med levande blommor pa! sa fint!!


sa thailandska vanner har vi skaffat oss :) riktigt roliga och trevliga...jag har det verkligen kul!
vi har besokt sa mkt redan... pippi iceland, monkey beach... shopping center, stora marknader...hyrt en tuk tuk over en hel dag. besokt akvarium med laskiga fiskar, snorklat bland nemo fiskar! ja allt... fatt thai massage... och det rekomonderar jag verkligen...sa skont!!

pa torsdag den 6 maj aker vi hem igen... ska njuta allt vad jag kan dem sista dagarna!


ta hand om er hemma i kalla svergie

saaar vi..

thailand...

ja da har det gatt ett par dagar har i thailand :) kan nog aldrig vanja mig vid varmen har...den ar klibbig och fuktig. sa sjukt. fast i dag har det varit lite molnigt och det ar lite skonare da. vi har varit pa akvarium och shopping utr idag, hyrde en taxi for en hel dag :) helt otroligt vad folket har ar trevliga mot en.

pa hotellet finns det grodor,odlor och nagon form av kakelakor...ush dem ar inte roliga dem. vi bor pa bottenplan och kan g[ rakt ut i poolen fran var balkong :) gissa om vi badar mkt??!!

pa min fodelsedag som ar pa torsdag sa ska vi pa elefant safari :) och ata god mat...och bada ocksa sa klart!!

brande mig lite forsta dagen har men det har lagt sig.... sa det ar skont! kope en sol hatt som jag ska ha pa utflykten i morgon..sa nice..trodde aldrig att solen skulle ta sa mkt som den gor!

lamnade in klader for tvattning i dag ocksa...40bath/kg ca 7 svenska kroner skulle jag tippa pa.....


na nu ska jag till poolen och svalka mig lite. ocksa ar jag super trott....

ha det bra alla...ska forsoka uppdatera mig har...


saaar vi!!

Resans dag

Ja mina vänner idag åker jag till thailand :D jag har en fruktansvärd resfeber med huvudverk och må illa känningar! inte kul kan jag lova! frukost??? Nä det går inte ner idag. trodde de men naj..

jaha har duschat och packat...ska bara ner med en nessesär till sen är det heöt klart!!! :D och för en gångskull är den inte helt full så man måste sitta på den för att få igen den... så j e dukti!! nä nu ska ja fixa med resten och föna håret och sånt....

så jag kommer försöka uppdatera er här eller på fb! så vi syns!

ha det gott alla!

saar vi


thailand here we come

ja det ser ljusare ut nu :D ringde fritids resor i morse och svaret jag fick var att gå och packa väskan =)=)
så det ska gå i morgon enligt dem sen vet man ju aldrig när vädrets makter har med saken att göra... men ändå... :D lääängtar!

hihi och nu snöar det här med :( så konstigt väder..
aja ja ska vakna till liv och bära in blommor till min mamma som hon ska passa åt mig!

vi saar så

inför resan

Idag är en sån dag som jag ska fixa inför resan... om den nu blir av men man får ju rikta in sig på det! jag är  fortfarande förlyld och trött.Men idag ska jag städa lägenheten,kylskåpet och ballkongen! sen ska jag plocka ner alla mina blommor i lådor och ta dem till min mamma! :D hon får passa dem men hon har ingen bil och kan därför inte ta sig hem till mig!

japp så ser läget ut! och solen är framme...då går allt mkt lättare..

brist på sömn har jag också. är döds trött.. dels för förkylningen och dels oron över om ja kommer till thailand eller inte!!men än finns det hopp! :D mm får göra mig iordning nu sen ska ja hämta min mamma!!

ha det bra idag alla!

saaar vi

Fredag, fredag..

eller sova sova...borde inte blogga ikväll för jag spottar bara ut massa trista ord. är inte den trevligaste just nu! arg, besviken,irriterad,ledsen...ja allt... är gnällig också för jag är sjuk.
hmm sen e det ju de att kommer jag till thailand överhuvudtaget? allt är emot det. J-VLA vulkanutbrott! VA?asså var det lönt att det skulle hända nu?nene...blir väl 2 veckor hemma istället. suck....allt är mög just nu!
och om jag stannar hemma så vill jag gärna jobba mina pass ju! förlorar ap mkt.

är glad om jag får sova! ibland är man bara fär trött,ledsen och arg för att ens kunna sova.. önska mig lycka till för jag har inte tid att vila i helgen inte! nä full rulle vet ni!

ska försöka sova nu alla fall...



Jobb + sjuk!?

oj vad trött jag är.... mia ögon är svullna, min näsa ur funktion... och jag har feber... jippi lyckost mig :D

försöker hjälpa min kolega att få in någon men lyckas inte så bra tyvärr... =( så ja måste jobba fast jag är sjuk! hoppas det inte är jag som får skiten för det! :S

ush nä...frukost oh kaffe kanske? eller så tar vi bara kaffe :D

fick ju också nys om att alla flyg är inställda och jag ska ju flyga på onsdag!jäkla island... seriöst.. hur troligt är det att den ju nu när jag ska ut och flyga får ett vulkan utbrott? asså det händer ju bara inte... det händer i böker och i filmer men inte i verkligheten och framför allt inte NU!!!

är smått arg om resan blir inställd och vi inte får tillbaka våra typ 14 papp var..

aja nu ska ja hälla i mig det dära kaffet!

saar vi

twinrix

plockade nyss ihop tvätt... hmm vart är all tvätt? trodde det var mkt mkt mera än där var !?!? jag är allafall sjuk =( fick feber på jobbet ikväll...jäkla piss. Kan vara så att det är biverkningar på twinrix vaccin... tog det i dag. men jag har ju varit halv kass i minst 2 månader med hosta och grajor. är allafall döds trött nu och borde sova.. precis tagit en febernedsättande.. och om det är biverkningar på den så kan det hålla i sig enligt 1177 och info om det på nätet, ett par dagar... jippi! =( ush ja.nu ska jag sova för tvätta gör ingen annan åt mig fast jag är sjuk.. så bäst för mig att pallra mig upp i morgon och sätta igång..


saar vi...go natt

SOL sol...

Härligt när man vaknar och det är sol ute! :D fast jag får den rätt i ögonen när jag sitter i köket...kanske mindre mysigt!? men man ska inte klaga!!

jag ska få akupunktur idag halv 10 :D sen ska jag till stallet en vända. sen jobba i em. Och i morgon ská jag få mi n sista vaccin spruta! sen är jag redo för thailand :D tvätta på fredag och joba... i helgen sticker jag till karlskrona och måndag ska jag bara ta det lugnt... kanske köra mina blommor och växter till min mamma , hon ska passa dem åt mig när jag är borta. sen tisdag ska jag växla pengar och packa det sista... onsdag är resedag!så fult ös tills jag ska åka.. skönt det för då hinner inte jag tänka på flygningen som jag är liiite rädd för!


nä , dricka det sista kaffet innan jag sticker till sjukgymnasten. ha en bra dag i solen


saar vi

huvudet i en bastu!

Arbetsmiljölagen! kan ni den? lär er den då... för det är viktig! ville bara säga det.. känns bättre nu! :D haha..

nu ska jag sova för jag är trött... fast igentligen inte! vet inte vad jag är..helt slut i huvudet.huvudverk..blabla bla...
jag vet jag ör inte possetiv just nu. men det reder sig :D tror det är brist på sömn..

vi saaar så, så länge

sov gott


Mega trött

ja det är förnamnet idag! har varit en tuff natt och det är något oförglömligt ska jag säga er! kan säga så mkt som det hände ren akut incident på jobbet i natt och min kolega ringde och bad mig komma..det var inget alvarligt med brukaren som tur var!!

så ingen sömn typ...

varit i simrishamn idag och det var super mys. fint väder och så det blev mkt sol idag! =) bytade till sommardäck också så det är gjort innan resan!

nu ska jag tvätta av mig sminket oh plasera mig i soffan resten av kvällen... som sagt super trött.!!!


saar vi

smärta

Fortfarande ont i nacken...vägrar släppa... har fått 3 behandlingar för det! suck... har riktigt ont... har hög smärtnivå men detta tar hela priset....stel också så ja kan knappt vända huvudet =( pallar inte detta, kan inte göra något alls... knappt. inga tabbletter fungerar mot det heller... prövat voltaren och ipren änsålänge men det är meningslöst.
någon som har tips?? :D

idag är ja ledig allafall så ja ska göra lite övningar jag fått av sjukgymnasten igår...se om det lättar på det! sen ska ja inte göra något mer... är inte på humör alls.. skulle åkt till karlskrona och provridigt en häst igår och träffat mina vänner där med.. men det fick jag ställa in!

solen skiner allafall!!

saar vi...


mkt att göra

Denna veckan händer mycket! det är skönt,en händerlselös vecka är så tråkigt också går ju tiden inte så fort om man inte gör något!
i morgon så ska jag ta prover,shoppa (kanske),på bowen behandling.
onsdag åker jag till karlskrona kommer hem torsdag,jobb fredag och lördag..sen byta däck söndag! så ser veckan ut :D härligt!!


fick förtidgig födelsedags pressent av min moster :D solspray med faktor 30,fickpengar ,bok,sminkservetter,påskägg..tack! super snällt... =)

har annars inte fått något påskägg av mina föräldrar haha men det behövs inte. har allafall träffat dem båda och ätit god mat!

nä nu ska jag få en gosnatts sömn


saar vi

Fredags mys

Nu är jag  helt slut, stack till stallet idag och jag fick sällskap av sara och stefan =) mkt trevligt!

moi var hel galen idag...som en liten krut packet. haha...ja han till åmed stegrade sig..snyggstegring! det skulle fotas tror jag, fick tillåmed beröm av dem andra...men han gick fint idag.Så jag är nöjd över det!

Sen körde jag ut till revinge för att duscha,handla mat till i morgon,putsa fönster utvändigt villket var jätte skoj.Tro det eller ej! :D sen lagade jag maten idag det blev klyftpotatis kyckling och bearnese sås.så nu ligger jag på soffan och halv sover fint!



gillbert älskar att stecka i solen!




gillbert vaktar sin nya tjej :D



här är hela gänget, Alfred (längst bort), gillbert sen cordelia,

GLAD PÅSK!

Jag har fått någon konstig rytm på min sömn..lägger mig ganska sent, vaknar ganska tidigt... jag vill sova mer men det går inte :(

igår blev jag lurad mitt på morgonen....sen lurade jag en arbetskolega också, men det var nog mest att han var så trött och hade sprungit från tåget så han kunde inte tänka tror jag =) men kul var det!

idag ska jag till stallet med sara :D ska bli så trevligt så...sen ska jag handla påskmat. i morgon ska jag vara hos min mamma och vi får gäster..
sen på söndag ska jag vara hos min pappa och dit komme rmina kusiner också.. ska bli trevligt! ska också passa på att byta till sommar däck ¨på söndag... vill ha gjort det innan min resa!




nä kaffet kallnar...

saar vi

GLAD PÅSK!


sönder????

Gick upp för en stund sedan och skulle sätta igång diskmaskinen... tror ni att den stängdes???
nä just precis vad den inte gjorde, jag såg mig själv stå där och plocka ut disken och diska förhand.. ja menar man blir ju rätt bortskämd med maskin.... men tillslut med lite vilja och våld så gick det att stänga men jag borde nog fundera om jag sa spara till en ny snart :S

idag ska jag dammsuga och städa hela lägenheten och åka och handla. ett måste. har ingen mat hemma överhuvudtaget...

solen skiner idag så det kommer gå undan....


nähä om jag skulle gå och sätta igång kanske????

saar vi


RSS 2.0