det är nice..

fast jag ska jobba en helvetes jobbig helg så känns allt så bra ändå, det kan bero på det fin fina vädret och att jag ska klippa mig idag och tunna av detta tjocka hår så slipper man den värmen från huvudet allafall :D väldans nice.fredag i dag.. vad denna dagen innehåller är : frisören , lunch med sara ''förhoppningsvis'' , och jobb. kommer bli nice. vet bara inte vad ja ska ha med mig att äta på jobbet. grymt sugen på en sallad, får köra in om coop och köpa mig en sallad där :D dem har ju inte det på ica..eller har ja letat bland fel hylla ?? ja jag kan vara så förvirrad om ni undrar!

får snart göra mig iordning, tiden går och ja ska vara nere i stan halv 12 för ja ska hitta parkerings plats och hämta ut pengar till frisören! annars har det inte hänt sååå mkt sen sist.. jag hade ferre förra helgen och det blev en del lyckat faktiskt!
så jag är nöjd.. :D

men ha det bra alla!

just det fick en påsk pressent av min käre far igår...eller va det i onsdags?? aja jag cyklade till coop igår och lite så..härligt!
gillar den skarpt..

sjuk sjuk sjuk....

vaknade av att jag låg och frös som ett asplöv!!tog tempen, 39,5....tog 2 alvedo på stuts. sen kunde ja inte somna så nu sitter ja här febrig och mög..
haha ush.
shit vad man kan yra när man har feber....kul efter men inte så kul när man är i det för det är dem mest konstiga drömmarna.

nä ja ska väl gå och lägga mig igen...

ha det fint alla

finns inga ord

Döden är otäck! ush den kryper på alldeles för snabbt, 1 sek sen är det över! fick reda på ikväll att den 31 mars så gick johan bort i cancer, fritidsledare och musik lärare, pappa, man, och en god vän till många! själv har ja träffat honom några gånger... min bror kände honom väl när han levde! men nu ses dem i himmelen och kan spela sin musik tillsammans igen!
ja man får många tankar i huvudet efter något sånt här, johan trodde ju bara att det var mag katarr,1,5 månad senare dog han. det går snabbt, fy vad snabbt det går! hemskt....
stackars familj och vänner nu... lider så med dem! vet hur det är att förlora en nära och kära!ush jag börjar nästan att gråta när ja tänker på allt hemskt som händer och hänt!!!

ta vara på varandra, ta inget för givet...det är så lätt att ta saker förgivet för man är så van att bara göra det kanske... som att klä på sig..tex..

nu sitter jag här och ska hålla mig vaken i natt för jag ska vända på dygnet så ja kan jobba natt i morgon! :D

ska nog ta något litet att äta...

våren är här och det är så underbart! :D

nä nu ska ja snart sova tror ja...hoppas det är lagom att lägga sig nu..

sov gott alla...

Kramar

RSS 2.0