natt

ja då jobbar man natt igen....det var länge sen kan ja ju säga... helt otroligt har inte gäspat en enda gång :D kl är nu 0130. fint.
ja jag får ju sova ut i morgon sen jobbar ja inte fören på onsdag igen så det är nice :D

vad ska ja säga mer??? har gjort alla mina sysslor typ... så nu får ja sitta här en stund iaf.
får kolla fejan och lite sånt. vad har alla gjort denna helgen då? festat??? ja skulle festat men så blev ja sjuk också så ja  mår fortfarande inte bra men det löser sig..happ

ush kom på att ja ska betala räckningar i morgon när ja vaknat...inget kul alls kan ja säga...har massor av den varan :S

nä nu ska ja avsluta för ja kommer inte på något mer att skriva.

saar vi

illa...

inte så konstigt att man mår som man mår igentlien... har varit sjuk nu i 3 dagar , villket resulterar i att ja mår illa och känner mig slö i kroppen,precis som om ja hade typ maginfluensa. så jädrans konstigt men ja vet vad det beror på och att en annan människa ska få en att må så dåligt är hemskt... ingen borde få må så här dåligt.

också regnar det idag...jippi...vad kul.. får bli en inne dag i dag men datorn och en fin film... blev sjukt sugen på tacos så ja ska ha det ikväll tänkte ja...om ja nu kan äta ds.


i natt drömmde jag att ja fick tvillingar...helt sjukt och ingen brydde sig om det typ... ingen hälsade på mig på sjukhuset eller så.... hahaha skumm dröm..

vad ska ni göra idag då???



vaccinet mot influensan

Jag ska nog ta det faktiskt...eller nog och nog jag ska ta det. Det är så att jag är arbetsledare och personalansvarig för assistenter så det är mitt jobb att ordna med så att dem som vill ta den ska få ta den s ja ska ringa vårdcentral idag och se med tider och så.....

shit ja hatar sprutor men det är säkert fler som gör o det går säkert snabbt :D får intala mig själv det.
tror inte ja svimmar....

japp så ser det ut.. snart kommer mia till mig och då ska vi äta lunch ute ihop , ska bli mys det :D

tänkte också säga det till er som inte ska ta vaccinet att om ni inte tänker på er själva så tänk på er omgivning som ni kan smitta och omm ni redan tagit vaccinet så är det inte så stor risk att ni själva blir sjuka heller och då kan ni fortfarande bidra med er instas på jobbet... det är ju mest det som ja tänker på att man förlorar personal när så många blir smittade.

tänk på det vännerna.

ha en bra dag allesammans

saaar vi!

inte van

var och byggde på mina naglar igår.. blev jätte snyggt,super nöjd. Men jag är inte van än så det är svårt att skriva på datorn och annat som tex öppna kuvert eller ta 1 papper från en hel bunt. hehe ja lite så svårt är det.

jag ska jobba idag  15 - 22 som vanligt..

fick en lapp igår genom brevinkastet som det stod

Källaren på ert hus är stängd 4 dagar framåt pgr av att vi målar om
så det innebär att ni inte kan tvätta i tvättsugorna..

där kan vi prata om att bli arg. hade verkligen sett framemot att få tvätta för mina kläder är slut nu..
så igen tligen så skulle ja tvätta idag. men icke....
så det blir att ja får åka och tvätta hos min mamma på fredag för på lördag åker ja till karlskrona.

solen skiner och det är frostigt ute... oerhört vackert :D

nu ska ja städa...

saaar vi..



söndag = jobba


ojoj ni kanske tycker att kl 06,30 är inte så tidigt... men det handlar inte om det utan det handlar om hur man är van vid att gå upp så tidigt eller inte???

och jag är van vid att gå upp allt mellan 09-11 för ja brukar jobba kväll men så är detta min helg att jobba.. ush säger ja bara inte kul alls...
aja  i dag är sista dagen sen ska jag vila... fast på måndag kl 11 ska ja till tandläkaren... sen till stallet så det  blir relativt lugn dag då... japp i morgon det :D


nä nu ska ja packa ihop mina saker som aldrig ligger på samma plats...hehe...

ha en underbar söndag

Tjinng

ont

jag gick till tandläkaren igår för min visdumstand och då hade ja ändån inte så ont så ja inte kunde äta men ja ska jobba hela helgen så lika bra att gå dit innan...hur som helst så när jag gick därifrån så kändes det vra för då hade inte bedövningen släppt än :D men sen släppte den. och då hade ja så jäkla ont...och idag ska vi bara inte prata om det...ska jag kunna äta överhuvudtaget så krävs det nog jätte starka piller som ja inte vill ta.

nä idag är det synd om mig tycker jag... har fruktansvärt ont  ryggen också...kan inte sitta upp utan halvligger nu i sängen för det gör ont när ja går och sitter...vad ska man göra åt det?????
ska pröva lite senare att gå ut och gå en runda...skulle ju rida men det blir inget med dennna ryggen....åhhh fan va ja hatar detta... är ledig idag....nu vet ja inte ens om ja kan jobba i helgen med denna ryggen....shit...

nä nu ska ja dricka mitt kaffe färdigt...

saar vi...

glasögon

ah tisdag idag och snart börjar min arbetsvecka på riktigt. ska ta vara på ledigheten i minsta detalj.

ska till sjukgymnasten kl 11 sen ska min mamma komma och hälsa på lite idag.Fint väder i dag alllafall...
hämtade ut mina glasögon igår...shiiiit vad dålig syn jag haft eller inte så farligt men det märktes verkligen när jag jämför utan och med..helt sjukt igentligen.känns jätte konstigt att ha glasögon =)

jag har ont...jätte ont i käken spec,tror det är visdumstanden som spökar..får leta upp numret till tandläkaren och höra var dem blir av med tiden till mig.

nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan fixa lite här innan sjukgymnasten...

tjingan

RSS 2.0