vad är det för en dag...

jo det är tisdag i dag och inte nog med det, jag blir äldre också! alla gör så stor grej av det,förstår inte, jag nollar inte!
fick 5 sms i morse och 1 telefonsamtal...asså jag börjar inte förens halv 1 idag så gissa om jag är trött nu =) men det är mys att få så mkt sms på morgonen hihi =)

ikväll så ska jag inte festa om ni trodde det...nänä... som sagt det är en vanlig tisdag för min del och jag ska hem på middag hos min mamma och fira med henne...bara ta det lugnt,jag är lite förkyld så behöbver vila upp mig inför valborg!! 

typiskt mig..nu har jag skadat mig...haha sträckte min axel nyss...fan!
gör svin ont!

jaja nu ska jag ta en kopp kaffe till...gå ut på ballekongen och dricka kaffet där och njuta av solen!!!
ha en skön dag alla...

förresten måste säga.. fick ett medelande av johanna bland annat i morse...känner mig så dålig,jag grattar aldrig henne på hennnes dag. men hon gör det alltid tll mig, så rörd man blir...elller man blir ju jätte glad varje gång för man väntar sig inte det! hoppas vi hörs snart!


ha det fint alesammans!
poss haij

ja men det löser sig

känns bra nu..har fått lite ordning och reda på allt som händer i veckan!!!

troligen så blir det fest på valborg! nice

sen i morgon fyller hon år,ja då ska jag fira med mamma! =) sen på fredag ska jag förmodligen ha en liten fest hemma med vännerna! nice det med, sen för övrigt så är det jobba och så... nova på onsdag!

idag är det fint väder men blåsigt men det är ändå ganska skönt för jag pallar ingen tryckande värme precis!

nu ska jag äta något

hejsvejs

ush dem dära proverna

Dagen börar med en trött nelis som måste stiga upp,blev förkyld i natt så man var trött i morse! sedan bar det iväg till vårdcentralen för att ta prover! dem ska ju reda ut varför jag har blod brist...så drygt!
sedan åkte jag till coop och köpte mig en bagel och lite pålägg,hem på med kaffet. sedna fikade jag i lugn och ro! det var najs!

i morgon ska jag till simrishamn och byta till sommar däck,och sätta in min nya sterio också! =)sen vet jag inte vad som händer!
hoppas att det blir fint väder!
nu ska jag in i duschen och piggna till lite..eller hoppas jag ska piggna till!

ha en underbar fredag!

hejsvejs


onsdag!

känns bra med onsdag!!!
fast i dag ringde min läkare och berättade att mina prover var inte så bra...så vi skulle öka min medecin dos och sen ska jag ta järn tabletter mot blod brist!!  trodde jag hade brist på annat hahahaha :P

i helgen var jag ute...på fredagen vart jag ute med elin och andrea och theres!! mycket trevligt!! sen i lördags blev det stads parken med elut å sigge (elins hund) det var slitet värre faktiskt! söndagen kom min moster tidigt, vi målade om mitt vardagsrum och det blev kanon bra!

ikväll ska jag till min mamma och tvätta...hon har bokat tvättstugan åt mig =) så ska jag passa på att gå ut en runda på heden! skit bra! kan det bli bättre?

nä nu  ska jag byta om för att sedan åla till apoteket!!

ha en underbar dag!


Det närmar sig helg

Idag är det torsdag! härligt,fredag i morgon! bara en vecka kvar till lön =)
i morgon så ska hon ut och partaja! det ska bli kul...vet bara inte vad jag ska ha på mig för nåt,sen vet jag inte vad jag ska dricka för något heller....jobbit värre!!!! får väl bli något i stil med cider kanske!

För en timme sen var jag och tog blodprover och efter det så åkte jag och handlade frukost!och nu sitter jag här...rätt onönid info men ändå=)
nä nu ska jag fixa klart här och sen får jag dra till systemet så är det gjort!!!    och sen ska jag till jobbet efter det!!
ha en bra dag!

hej hopp

Regnig dag

oj hektisk vecka kan man säga!

i måndags så vart jag hemma kl 8 på kvällen efter personalmöte! i går så var jag på behandling efter jobbet
det var skönt..alla muskler bara släpper på spänningarna,sen efter det var jag hos elin och sen blev det lund på fika..kom hem 00,30 typ.så i morse när jag skulle gå upp var man lite slityen faktiskt!

i morgon ska jag ringa rinmgsjö energi och ta prover på vårdcentralen,när jag kör hem ska jag handla frallor och äta en god frukost! så nice!

på valborg så ska jag antagligen till björka,men elin jobbar då.Så tråkigt!
försöker få tag på marie och höra om vi skulle dit.

till helgen blir det utgång på fredag,sen lördag blir det picknik i stadspsrken och på söndag kommer min moster hit och hjälper mig att måla klart det sista rummet.sen är jag färdig..sen ska ja bara inreda ordentligt med!!

nu ska jag sova är lite små trött!!!

god natt

Moster på besök

Ja då var det torsdag idag och jag sitter här och väntar på min moster...kom hem för en stund sedan! underbart väder ute...pippi fåglarna kvitrar och det är liv och rörelse på folk! =)

ush mår inte så bra i dag.. mår illa och är yr! nä jag är inte gravid..hur skulle jag kunna vara det???
hahaha... alltid den första frågan man får när man mår illa och är ur! är du gravid???

om jag hade varit det skulle ungen vara född nu hahaha *ler
nä man ska leva livet innan man ger sig in på att bli mamma.. =) jobbar med barn och skulle inte palla att ha ett barn hemma med hihi

skulle till stallet igentligen men pallar inte för jag mår så dåligt! hoppas jag mår bättre tills i morgon för då ska jag på middag i Lund =) trevligt trevligt!

Dricker en loka med ny smak =) apelsin/havtorn vad nu havtorn är vet jag inte men god är den! =)


idag till mellis gjorde pidra en drink med bär,yoggi och bannan... gott blev det..osså hade vi mellan måls bullar till det!! synd bara jag mådde så illa..kunde bara smaka lite av drinken. ska försöka äta något när moster kommer..


det var allt för mig idag då! =)


lägger in en bild på en jätte snygg hingst som min medryttar häst fidla ska bli betäckt ut av!

hingsten heter Álfasteinn fra Selfossi

image12

hej hopp

Söndag

ja då var det söndag igen! tråkigt med söndag!


igår var jag ute i revinge och hälsade på,efter någon timme där så kom theres och emelie ut till mig och  hälsade på! det var kul...=) vi åt en bit mat på pizzerian och hade jätte trevligt!!!vädret var dock inte lika kul men vi gick ut en runda ändå.sen på kvällen såg jag film.
idag händer det inte så mkt...men det ska det väl inte göra en söndag? ska upp ganska tidigt i morgon så i säng i tid!

nu ska jag gå å läsa alla tidningar som jag fick av arbetsförmedlingen i fredags!!
adjö!

Ensam är stark!!!

Vaknade i natt 04:21 , Tänkte vad ska jag göra? ska jag plugga till något och få en titel eller jag ska skita i det och hoppas på det bästa?
oj som jag grubblade,min hjärna gick på högvarv i natt.
Var på arbetsförmedlingen igår och fick 15 tidningar om utbildningar och så..dem peppade mig som tusan om att plugga på lärarhögskolan! sök in i malmö och kristianstad sa dem.bättre att ha sökt än inte har sökt du kan alltid tacka nej. sant tänkte jag.

sen tänkte jag på pengar med, jag tänkte på kompisar.Jag vet att jag har hur många kompisar som helst men ändå känner jag mig så ensam,känns som det kretsar runt dem hela tiden,jag ska höra av mig till dem,jag ringer ibland och hör om vi ska hitta på något...laga mat tillsammans,kolla film,åka till ikea,gå ut och gå en runda.men nä det är väl för lite tips eller något jag vet inte.varför måste man just göra något? kan man inte bara va.???sitta och prata,fråga som vän hur det igentligen är..prata ut någon gång..man kanske har något att säga till sin vän ibland som kan göra att vännskapen stärks till varandra.
jag ger upp nu iallafall,orkar inte vara den som ringer och ringer...känner mig ganska tjatig faktiskt och det är inte meningen. detta låg jag och tänkte på igår...sen kom tårarna ,jag var så upprörd i natt.

Theres ringde igår och frågade om jag ville komma in till henne och det var kul att hon frågade det..men jag har ont om pengar dennna månaden och klockan var så mycket när hon ringde att jag hade varit inne hos henne kanske 22,00.så det blev för stressigt helt enkelt. ikväll vet jag inte vad som händer.Känner för att vara ute och hitta på något..men det är bara för det är vår nu som man får dem här sommar kännslorna nästan...då man kan vara ute och grilla och umgås med sina vänner och kanske spela bränboll eller något annat trevligt!


nä jag ska ut till revinge idag och ut och springa,hjälpa mammsen med städ.

ha en trevlig lördag alla som läser detta! =)

Fredag, underbart!

idag är inte solen framme,det känns direkt!!
har inte känt mig i form på länge,vet inte vad det är.Tror jag har järn brist förjag är så käkla trött hela tiden!!
aja har fått en  telefon tid med min doktor, hon har samma efter namn som mig...inte många som har det kan jag säga!!!
Har kommit igång med ridandet och det känns jäte kul!! har ridigt jätte mkt denna vecka!


tiden går jätte snabbt tycker jag,snat fyller man år..inte för jag bryr mig så mkt om det om jag ska vara helt ärlig! finns väl ingen annan som gör det heller!! sen den 23 maj så åker jag till Stockholm =) ska bli så nice!
och nästa stora grej efter det är skatte pengarna! det ska bli skönt att få tillbaka dem,fina pengar!
vad ska jag göra i 3h nu då???? börjar inte fören 12,30 idag villket är jätte skönt ioförsig!
man kanske skulle deklarera så har man det gjort...leta efter jobb.kanske åka till arbetsförmedlingen och skriva in sig där! kan vara en bra idé!

köpa frimäken ska jag med göra så jag kan posta brevet på måndag,ska få ett kuvert av min moder.
ikväll ska jag rida efter jobbet.


nä nu ska jag dricka kaffe å sen ska jag kolla kläder som jag kan ha på mig i dag!!! =)

ha det fint alla läsare

RSS 2.0