Heath Ledger död

hej
det är lite trist asså att han skulle dö...varför ska alla dö???
han var bara 28 år han hittades i sin säng död,men lunginflamation.Men dem vet inte varför!
döden är konstig och dem skrämmer mig en aning!

så nu ska jag skriva om lite annat,idag har jag jobbat.Har ju varit sjuk nu i helgen,vaknade med hög feber i lördags.inte alls kul för jag brukar inte vara sjuk!men men jag var hemma måndag sen ville ja inte vara hemma mer!

ska åka å simma i mogon,det ska bli najs! måste träna!ska bli kul...sen ska jag leta upp ett solarie!man måste ju få ljus från något =)

sen den 8de ska jag åka en kryssning med lite bekanta vänner å så från Karlskrona! ska bli såå kul =) party hela natta!
happp jag börjar bli trött,inte bra alls...jag börjar inte jobba förens vid 12 i morgon så jag får sov morgon! =) det är najs! mkt najs...



förresten jag kan skriva lite om lilla Revingeby....helt sjukt en by på kanske 500 inv.Händer typ aldrig något där.. jo lite inbrott och så men annars är där tyst.Men igår morse så plingade det kl ca 05,30 på dörren hos min mamma,jag sov hos henne då för att ha närmare till jobbet.sen på efter middagen så fick vi höra på radion att det hade varit två beväpnade gärningsmän som hade slagit in en ruta hos ett äldre par och hotat dem till livet och slagit ner manen och sedan tagit någon okänd medicin och flytt till sjöbo. polisen tog dem där. men helt sjukt... asså det händer typ inte i lilla revinge..

well well nu ska jag göra något vettigt. :Dsov gott alla




bilden nedan: Heath Ledger
image7

helt galet

hejsan!

tiden går fruktansvärt fort! bara rinner iväg! men det är bra för då går tide´n lite snabbare till våren och sommaren! =) längtar så...vill inte ha någon vinter...det är så tråkigt.

igår när ja kom hem från jobbet så hade jag fått post (villket inte händer ofta)...men det var så klart från ringsjöel...altså min el räkning...kul... hade beräknat en 800 kr men så la ja på lite extra för att vara helt säker....

sen öppnar jag det...... jag tapade andan.... och tänkte detta är omöjligt...3495.det är ju totalt omöjligt..så jag ringde direkt dit och då hade dem inte kollat mätarställningen utan dem hade tagit en beräkning.Dem som bodde där innan  var två st och använde balkongen till ett extra rum så dem hade varme och belysning där ute med och det har inte jag.så nu ringde dem idag å sa att de blev 900 istället...som det kan gå!

nu ska ja sluta skriva för ja orkar inte det mer...

ha en bra dag!

kram cornelia

Ett nytt år

Hej alla!
nu är 2008 här! och nyår blev lyckat! och min bakfyla änu bättre! årets första snö har kommit till Skåne land, känns förjäkligt.Vill inte ha någon vinter..det bara blåser och blåser!

men idag är det fredag och på måndag börjar jag jobba,det ska bli skönt att komma igång igen.
idag ska jag köra och lämna mina kläder på posten..sen är det helt slut med et.ska bli skönt!!

i julklapp förra året så fick jag sydsvenskan i 3 månader.så det är ganska mysigt det första man gör på morgonen är att gå och hämta den och lägga den på bordet,sedan sätter man igång kaffet och plockar fram frukosten! det är en viss stämning över det måste jag säga!

igår var andrea,elin,friberg och winberg hemma hos mig.. vi åkte å köpte mat på subway och sedan spelade vi spel..jätte trevligt =)
får ha fler sådana mys kvällar!

nä nu ska ja göra mig iordning sen ta tag i saker å ting =)

ha en jätte bra dag!

RSS 2.0