tiden är inne för våren!

hej!
länge sen ja skrev här nu juh!
har varit mkt med jobb och sjukdom, har problem med min struma.. men det börjar ordna upp sig. Det var riktigt illa där ett tag.. värdet låg på 11 när det ska ligga under 4. så ja jag mådde ej så bra!

igår hade jag möte med den andre servicegaranten, och ja det är officiellt nu att jag är servicegarant!
för er som inte evt vad det innebär så är det att man är lite. personal ansvarig...eller väldigt mkt skulle jag nog vela säga!
jobbade hela helgen...12 timmars pass både lördag och sönda. så vi ska slippa att jobba varannan helg :D det är nice det!
alltid annars när jag jobbar helg så händer det saker som ja missar, man blir lixom lite off på det hela! och det vill man ju inte.

efter mötet igår så var ja bara tvungen att köpa mitt favo mascara som har tagit slut...det var lite på rea såg jag =) så det var taget!
idag ska jag jobba och ha en ''lärling'' brevid mig som ja ska lära upp på jobbet så hon kan jobba själv sen!
så det är lite meck nu på jobb att få ihop semestrar och sommar vikarier! men det är kul att pilla med =) ller hur malin! :D

måste boka tid till min frissör också...men bara topparna och tunna av det lite!!
ska låta mitt hår växa ut igen...kommer inte orka med sommaren om ja inte får sätta upp det.

nä nu ska ja göra något vettigt av denna dagen ja har ledigt fram till ja ska jobba!!
ha en nice dag och hoppas solen får lysa på er.
ser fint ut!

ajö

söndag

God morgon mina kära läsare!!

idag är det tidig morgon för mig. men ja kunde inte fortsätta att sova! fast jag är trött, så nu sitter jag här och mornar mig, ska snart äta frukost och sen kolla ut kläder vad ja ska ha på mig på min kusins kalas! =) ska bli trevligt!
fick sko skav av mina nya klackskor så dem kan ja ej ha idag, det blev ett väldigtkttigt sko skav så ja kan knappt ha några skor alls =´( inget kul det. så får se vad ja hittar i sko väg, efter kalaset ska ja hälsa på min mamma å min kisse katt!! så stannar ja nog där över natten och städar min bil i morgon. får se hur ja gör.. :D

skulle behöva en hårfrisör nu..haha ush..håller på att låta håret växa ut, villket är störigt när luggen bara hänger.. så det är svårt..men får ta topparna!!

nä nu blir det frukost å mys.. hehe..

ha en bra dag

sol och vår väder idag

skriver igen..medans jag smälter lunchen...shit så mätt jag blev. det blev soppa med bröd hos johanna! mums!!
är hemma nu och förbereder mig att åka till stallet och gå en promenad med hästen, han har ont i sin rygg så ingen ridning...
jäkla skit det nu när det är så fint väder ute!! =) men jag får iallafall vara utomhus ! skönt det...
började morgonen med att träna på gymmet!!!
det var härligt. väldigt härligt. känner mig trött nu men det löser sig...

ha en fortsatt bra dag

Hej

Jag är inget tidsfördriv, Jag är ingen sms kompis. Jag är en männiksa med kännslor... Jag är mänsklig,Jag är en människa som behöver kärlek och värme och omtanke!någon som bryr sig. Ingen som tänker  ''skit samma''  ''vad spelar det för roll''nä det går inte hem hos mig den taktiken.!!!!   Jag vet inte om du är den rätte för mig, kan jag aldrig i livet veta nu. inte fören vi träffats ett par gånger, vill inte pressa dig till något, men tiden springer i väg och jag väntar inte länge till på dej. ärlighet varar längst, tycker inte om spel...


Idag är det torsdag och min lediga tid springer förbi, trodde dock att jag skulle få en elt anorlunda vecka nu när jag är ledig men det blev inte så 1000 ssaker kom i mellan. =(
men en sak jag ska göra i dag är att träna. också ska jag hjälpa johanna att flytta lite saker.underbart väder ute. helt fantastiskt.
så trött jag är, kan det vara våren som tar ens krafter och energi???

sen vill jag säga att det är mycket tråkigt med människor som intw mår bra av någon anledning och istället för att berätta vad det är så är dem kaxiga, otrevliga och snäsiga mot en. Veem förkänar det igentligen? den som får ta emot detta skit är har ju inget gjort mot denna människa. snacka om tråkigt asså...synd om dem!

ja det var allt för mig allafall... ska gå och äta frukost.. sen träna dårå =)
får ut och hälsa på hästen med, han har ont i ryggen och vi försöker ta ut en kirurpraktor eller vad dem heter.. haha

Kram
C

hola bandola...

jag kan springa framåt..FRAMÅT, jag kan springa bakåt :BAKÅÅÅÅT!! hahaha ja fin fin låt den! ni får själva lista ut.. ett annat citat ur låten: jag blir förbannad och skriker...ett par spliter nya sockiplast ser du inte det?? hhahaha ja denna låt håller mig vaken denna natt... :D

sista natten :D:D:D:D:D jag är hel lyklig haha sen ska ja vara ledig någon dag!! fin fint..ah vill hem och sovaa.... mår illa så trött jag är nu.ont i magen.ush ja som jag klagar. men nu ska j fortsätta mina arbetsysslor. vid denna tiden så tror man inte att det ska bli morgon någon gång... men det blir det ändå..

fortsätt sov ni, hoppas ni sover gott...

over n out!

näst sista natten.....

hallåå jaaa!!! hahahaha
ja nu så börjar det snart hända saker å ting...4 timmar kvar snart på jobbet.. åh gjutet!!! längtar efter min säng...vill ha nu vill ha mitt duntäcke på min hud...ojoj somnar kalasbra i det"

asså ja har märkt en sak eller ioförsej många saker,,... asså när man jobbar natt så blir ju allt fel...man är vaken när man ska sova osv...man håller ju inte reda på dagarna....tur det är någon som säger villken dag det är... man bara lever i nuet typ..känns som en konstig bubbla...hörde min röst nyss för ja vet inte, men kul va det hahahaha..så sjukt är det..

sista natten i morgon sen är ja ledig en hel vecka till å med :D:D:D nice det...ska börja mitt vanliga liv med stallet och träningen och framför allt kompisarna...shit va ja längtar!!!


yre ja...går på reservtanken oh har smått ont i huvudet..

snart medeciner till tjejen...då går tiden snabbare.
yes...sov gott alla...


lördag natt, änu en natt på jobbet'!!! =)=)=)=)

nu sitter jag här igen och nattugglar på jobbe, ja jag vet det är många nätter nu jag har jobbat...känns fler än vad det är. Men det är ju så också att jag har en veckas ledigt sen från å med måndag!!
man blir väldigt förvirrad av att jobba natt ska ja säga, men vet inte villken dag det är knappt...man mår rätt dåligt. har märkt det nu idag....tror det är mest lagom att jobba två nätter på rad, inte fler.  hmm jätte hungrig är jag, det finns nya kackor i personal skåpet på jobb.. =) men ja ska inte ta några. måste tänka på min figur...:D
man vill ju inte bli rund som en kaka och sen få höra det lååång tid hahahaha
kanske inte troligt med man vet aldrig

nu sover snart min brukare här..skönt för henne!!
jag sitter och dricker saft och varma koppen. :D

tittar i mellanåt om någon skojjig person kommit in med nej...nej nej...varför en lördag??? nprecis cornelia...det är lördag!

japp då är vi införstådda med att det är lördag och folk hänger inte vid datorn då!!
hhihihihihi

bara jaa...

ska bara dryga mig lite.....fördröja tiden lite...
hahaha
nähä nu skaa jag kolla in lite andra sidor

må gottt

torsdag natt ledig natt

så sjukt!! jag sov till 1830 i kväll...har aldrig sovit så många timmar!!! ska försöka vara vaken i natt med fast ag är ledig i natt men ska ju jobba nästa natt!!
i morgon kväll ska ja å sara å madde till flyinge å se hingstar!  så det ska bli trevligt!! :D

ska jobba natt i morgon och lördag och söndag också hehe...fullt ös...
kommer va död på måndag när ja går av mitt pass.. men det är najs det!!
har inte hunnit träna denna veckan eller stallet... all ens energi tas åt jobbet när man jobbar natt!!! men det gör inget! det är så det ska vara ibland!


nä nu ska ja se tv en stund och sen fixa i köket lite... har förresten spanat in ikeas kök..ska ju riva mitt gammla å sätta in nytt.. ska bli kul!!

en kulen natt natt natt min båt jag styrde

god kväll!! eller natt!

ännu en natt på jobbet. imorse när ja kom hem från jobbet så somnade jag direkt nästan, vaknade vid 13,45 typ.gick upp och åt lite mat sen duschade jag en sväng också,sen gick jag till netto oc h köpte lite mat med johanna sen fikade vi sen sov jag igen fram till 20,00!!! :D mkt skönt det...så nu sitter jag här på jobbet...och glor... hela karusellen sätter igång vid 0400 men ja ska stryka lite också lite annat. oj oj nu sover hon gott här på jobbet..skönt för henne, man blir avis fast jag är ganska pigg nu måste jag säga.

skriver mer sen

sov gott alla

najs natt

snart är kl 04 och då börjar sysslorna sätta igång, har ioförsej fixat med tvätten och strukit en del också så ja har ju gjort lite.är ganska pigg just nu..kan väl inte säga att jag har varit eller är super trött...men det kommer nog!!!:D

så inte många timmar kvar tils jag får sluta!! men ja har förberett kläder också.:D najs...ja e så duktig..hehe...dem säger att första natten är seg och sen blir den andre mkt lättare...kan inte hålla med om detta än..har varit jätte pigg...sov dock till 14 igår...tror passen som är mellan 20-08 är tuffare, har jobbat ett sånt pass innan och det var min första natt ever!! men det gick. livsfarligt när ja körde hem bara.
nä nu börjar det närma sig...får avsluta..

hoppas ni sover gott där ute:D

natten

go kväll eller natt mina kära snokare hahaha nä ja dömmer inte er!!!

kvällens mat innan 00.00 bestod av 1st äpple,1 st yoggi i glas med sked och en macka...najs det! nu ska ja leva på frukt och en red bull resten av natten, vet ej än hur dax ja slutar men tror det blir vid 07,30!! hehe brukar ej jobba natt nämligen har gjort det 1 gång innan och det var på sjukhuset..hehe
wish me luck! :D
ganska lugnt och mysigt måste jag säga... ruschen kommer vid 04,00 innan dess ska ja bara vända brukaren i sängen.

sen har ja ett uppdrag till kl 04,30!! HA där blev du allt nyfiken va????hehe ska nog sätta igång en film nu!

ha det najs i era sköna sängar eller obekväama, vad vet jag´!!!

*ler*

Jobba när alla andra sover!?

denna veckan kommer ja jobba natt, vi har bytt lite på jobbet så mina kvälls pass tar en annan tjej för mig så tar ja lite nätter...kommer jobba inatt (tisdag) och i morgon onsdag sen är ja ledig torsdag och jobbar natt fredag,lärdag och söndag. så går av mitt pass kl 07,30 på måndag morgon!

japp så ser det ut men är ledig nästa vecka helt så det ska bli skönt,ska in med bilen på verkstad tisdag nästa vecka och laga fanskapet lite och serva den med =)
eller jag ska ju inte göra det med han snubben där ska det juh men det fattade ni med kanske! kommer däkerligen att uppdatera bloggen i natt med för ja har tillgång till nätet då :D väldans najs... nu väntar ja på min vän sara vi ska äta lite mat ihop!
sov gott alla

Måndagen

tiden går alldeles för snabbt ibland asså... :D men det är nice för då kommer våren fortare till oss! var och köpte skor i går..hel nöjd är jag =)ett par klackskor och ett par pumps eller vad dem heter hehe..
idag ska ja ut till min mamma och min katt och hälsa på och se om camilla vill ses om hon inte jobbar eller är hos sin pojke!!

så vi får väl se vad dagen har att ge! :D
ska antingen träna eller rida innan jag drar ut till revinge men får se villket det blir...båda sakerna är viktiga!
men men..
nä nu ska ja samla ihop tvätt som ja ska ha me mej ut... och nej min mamma tvättar inte åt mig.. jag ska tvätta själv! =)

ha en bra dag!!


en perfekt lördag

vaknade sjukt tidigt i morse och kunde ej somna om.. men efter någon timme så somnade jag igen :D sen upp vid 10, kl 11 kommer sara på frukost och sen drar vi ut till stallet och rider en underbart bra runda! det gick så bra så bra. helt sjukt! super nöjd...red nämligen busiga lilla hilmir såm brukar kasta sig eller vända hemmåt...men inget sånt. så super nöjd, fick rida han i morgon igen men får se med det...kanske ja gör :D

eh i morgon ska ja köpa skor fast ja inte har råd..men måste bara ha dessa två par skor.. sjukt snygga och sjukt bekväma med. ikväll kommer johanna på vin, vi har flyttat hennes häst till ett nytt stall.och det gick också super bra! :D inga problem där heller!! nice!!

så det har varit en lyckad helg hittills!!
ska dra med mig sara i morgon till nova..så får ja ta lite av mina spar pengar till skorna och så.måste verkligen ha dem..

nä nu får ja dra igenom med dammsugaren lite...allafall i hallen,rätt grusigt. man tar ju med sig hem massa mög från stallet!! :D

ha en nice lördags kväll allihopa!


träna

ojoj denna veckan har jag varait såå duktig.. jag har nämligen tränat 3 gånger hittils, och varit i stallet varje dag fast jag inte har varje dag. tror det har blivit 2 gåner jag har ridigt, och en dags markarbete.. se om det går att rida i dag. Det blåser en hel del kan man ju säga!
fredag i dag. det är ju nice! jag är ledig hela helgen faktiskt. :D vet ej än vad som händer och vill inte planera in för mkt...vill ta det som det kommer. dycker det upp något så gör det de! :D

ska försöka träna någon gång i helgen också bara! så har ja varit flitig denna vecka! känns så bra, känner mig pigg och sundare faktiskt..så det är nice som bara den!
nä nu ska ja dricka upp mitt kaffe, pilla med disken och sen åka och handla och sen till stallet!! sara sitter och skriver en tenta nu och jag hoppas det går bra för henne!!

ha det gott

tidig morgon

ahh steg upp kl 0714 idag,hördes som om det regnade ute, men så fel jag hade! har väldigt mörkt sovrum så man ser inte om det är sol eller inte, steg upp och tog på mig mina ridkläder,kastade i mig en macka och ett glas mjölk. på med mössan och iväg till stallet. sara försökte få tag på glode medans jag sömning gick ut i hagen och fångade moì. han misstänkte inget hehe han såg mest förvirrad ut :D  en snabb rykt och på med träns och sadel.han strejkade ganska mkt, men ja kan förstå det, så tidigt på morgonen. blev bara en kort runda för sara skulle till skolan sen, nu sitter ja här och dricker mitt kaffe och njuter av denna fantastiska morgon. det är vår likt ute och solen värmer en :D

tror ja ska sticka och träna innan ja börjar jobba men får se hur pass jag hinner.är ganska trött just nu, hann inte vakna till liv riktigt inna jag stack ut till stallet.
man måste ta vara på solens strålar så man får i sig alla vitaminer man bara kan :D


gårdagen var stressig,kom ut till bilen lite över 14,planerade att sticka till stallet innan jobbet, började jobba 15 och är tvungen att köra senast 14,30 härifrån. väl i bilen upptäcker jag att bromsvätskan är slut. det piper och har sej i bilen. först visste jag inte vad det var så ja ringde min papa och skulle fråga.har ju aldrig varit med om det, han visste att det var något med brromsarna men vad visste han inte. så jag tog fram instruktionsboken oh letade upp vad det betydde... jo det var ju bromsvätskan som inte var okej där riktigt.. hehe.. så jag körde till statoil i en väldans fart..gick in och stirrade mig blind på alla flaskor och grejjor... efter ens tund så frågade jag ett biträde om dem hade sån vätska... jo hon letade upp det direkt till mig och dem var prrecis framför ögonen på mig..hahaa yre ja..

sen vart det bara att kolla i instruktions boken igen för att hitta var jag skulle fylla på någonstans..men det stod ju inte så jag öppnade motor huven och fick leta upp det själv..hittade en behållare som kanske lunde vara den ... jag fyllde på och när ja slog på bilen igen så pep det inte längre :D :D :D så fort til stallet som bara den...sprang ut med höet till hästarna och sen till jobbet,
på jobbet blev det stressigt där med, skulle med taxi till frisören med min brukare kl15,45 ...15,15 satte vi oss för att fika innan...och ge henne fika ska ta en 15-20 min sen efter det ska ja klä på henne... vi hann precis på minuten, taxin väntade reda på oss utanför..

men dagen var jätte bra igår..kunde inte bli mkt bättre ändå.
detta blev ett långt inlägg..:D

ser nu hur hårig hästen är?? så sjukt..nu ska allt av. dem har börjat fälla sin vinterpäls nu :D




ha en bra dag!!!



måndag igen!

många lyft på jobbet igår, liften på jobb pajade igår. blev lite kaos men tar man det bara lugnt (eller försöker)så blir det bra. har lite ont i armarna idag fakiskt men det tränar jag bort i kväll på gymmet!!!
tråk väder idag min dag består av stallet, handla och tvätta *suck... kan man ha det roligare?? svar :; ja! hehe...
regningt rusk väder udag också..gillar vi inte!!!
nu ska jag dricka upp mitt kaffe och hoppa in i suschen så att man vaknar ordentligt till liv :D nu tänker säkert ni.. varför ska hon duscha om hon ska till stallet?? jo för ja ska bara fodra i dag så blir bara en snabb runda dit idag. det regnar så då vill ja ej ut och rida..inte kul för hästen heller!!

japp ha en bra dag idag!


vårkännslor

inte lika fint väder idag, MEN jag har fått vårkännslor nu.. pirrar i hela kroppen och känner mig upprymd och glad :D hur är det med er då?känner ni lika??eller det är bara fel på mitt system??hahahaha *s
förbereder mit mentalt för att gå och träna!! ja ni höde rätt... gjorde 30 sittups i morse innan jag gick ur sängen :P det var tufft imed att ja var svin trött och är fortfarande, förstår inte vad ja lovat mig själv...åka och träna , ojojoj hahaha

igår kväll blev det en sväng till sara men det nämde jag nog igår????är lite gömsk men inte mkt.
ska iväg och jobba senare med. inga kommentarer just nu ang detta. haha är ju såå trött då är det inget kul med jobb då.
nä nu ska ja ta mig i kragen och börja min dag på gymmet.kanske en vända i solariet???
är jag värd tycker ja hehe..

ha en underbar dag

joså såå attee...

Började dagen med sol. NICE! :D fick som ja ville eller önnskat mig kan man ju säga i stället! så det blev en kanon bra dag, jobbade 08-15 sen stack jag hem och städade :D :D..blev fin fint..! sen efter det så blev det lite middag..hade  inte ätit på hela dagen kom ja på ooopps!!

sen så blev det att ja stack hem till sara med malin och brainy..härliga tjejer! sen stack vi till donkan villket var ball för där var elut min vän...:D

sen så blev det musik för hela slanten och själv klart bjöd man på några fin fina steg hahahah *skratt
jag är så trött nu,är inte van vid att vara uppe tidigt! men men
hoppas solen kommer fram i morgon med för då ska ja ut till stallet eller ut och dpringa en runda.. var länge sen!!

nä nu ska ja sova snart..på tock för sent redan, skit trött men har ont i magen så pallade ej sova nu. men ska försöka ändå!!

sov så gott alla mina nya och gammla vänner..




RSS 2.0