Stuga!

vart i lund igår hos elin! väldigt trevligt faktiskt...vi käkade lite och sen blev det på tal om stuga till modsommar! ilike!

theres var också där det glömde jag säga... men iallafall så ringde vi på en hel del stugor och det var skoj,dem flesta tyckte lixom att vi var ju unga? ja och??? man hyr väl inte en stuga för att förstöra???
hoppas det blir bra ändå =) men det blir det för det kommer bli sååå mys!

ska snart köra och besiktiga bilen =) det är najs! eller kanske inte? hoppas bara att den går igenom så man slipper klydda en massa...körförbudet säts in den 1 juni! så det är tajt om tid faktiskt!!men min bil går igenom! =)
gäller att vara posetiv!

nä nu ska jag fixa med disken och så innan jag  åker iväg!!

image18

Bilprovningen.se

jo nu sitter jag här med mitt kaffe,första agen på typ 2 veckor jag har sovmorgon! =)

ska köra och köpa torkare till min bil...för i morgon ska den besiktigas!! =) nice! jag är 100 % säker på att han går igenom den...
ikväll ska jag träffa elut!! det var länge sen!ska bli najs!!

mina kära kolegor var döds trötta igår på jobbet..lika så jag! men det var nog vädret också,ja fy villket ruskigt väder det var! skulle till stallet igentligen med hoppade över det,så i stället bäddade jag ner mig i soffan med lite tända ljus och en varm filt!

så idag börjar jag 12,30 - 17,00...det är najs,men inte så fett med pengar men det löser sig för snart kommer skattepengarna!!
happ borde gå och göra mig iordning,dricka upp det sista kaffet och ta en sigg innan jag åker!

ska köra oh kolla vart bilprovningen ligger med så man hittar i  morgon...yre jag kan förvirra till det annars :P

ha en underbar dag!

ajö

STOCKHOLM!!!

Åkte i torsdes till stockholm, flög dit  från kastrup och när vi kom fram så gick vi och åt på resturang! sen blev det vin och cider på hotell rummet!! trevligt!

Fredagen var det upp vid 6, åt hotell frukost villket var jätte gott =) sen vare det bara vidare mot pendeltågen,hoppade på mot helenelund med gick av vid fel station så det var bara att åka tillbaka igen till rätt,sen promenerade vi mot tallbackens montessori förskola för att observera under förmiddagen! sen så åkte vi tillbaka mot centrum för att gå på stan och fika lite!
kl 17 va vi helt slut och hade gått jätte långt i stan så vi tog en buss hem till hotellet som låg vid centralstationen.vila och duscha sen ut igen på resturang,det blev en italiensk resturang med god mat och ett glas rött! så mysig var det och jätte trevligt sen gick vi vidare till en pubb och på vägen dit så såg vi thomas dileva på ett fik! hahaha som han ser ut.. well well....vi hamnade där efter på en pubb...tror det var en irlänsk pubb med 300 sorters öl...jag gick fram och beställde en öl och då frågade han mig om villken för dem hade 300 ollika sorters. snacka om att jag skämde ut mig haha helené fick roligt åt mig! men det bjuder jag på. vi hade skit kul...när klockan börjde närma sig 1 så blev dem sledna,cecilia och petra ville sova men jag och helené ville ut och dansa...men så blev det ej utan vi tog ett bad i bubbelpolen på hotellet istället!!!

Lördagen bjöd på en lugn morgon och en god frukost på hotellet som vanligt =)
sen så skulle vi ta flygbuss från stationen till bromma...kvart över 10 skulle den gå men tror ni att vi hade kollat rätt?? svar : nej! utan nästa gick inte förrens 10,45 och vårt plan skulle gå kl  11,15 så vi fick ta taxi dit istället!

väl på flygplatsen så sheckade vi in och sen gick vi mot säkerhets krontrollen...gissa vem som stod där ???????

BROLLE och JAN johansen...så vi stod precis bakom dem i kön... brolle kom knappt igenom,hahaha...
men gud vad snygg han är...så sjukt.... han skulle med vårt plan...sen när vi stod vid gaten...ja då kom pernilla valgren och sofia wistam. så ball! så det blev verkligen en kändis resa! =) undrar vad dem skulle i malmö och göra???? någon som vet????


aja nu ska jag int sitta här mer..se om det finns något att äta sen ska jag nog ut mot revinge och tvätta hos morsan!


ha en trevlig dag!

image17

bra dag!!!

Dagen började med en tur till stallet =) skulle hämta mina sol brillor som jag glömt igår!tog en titt på hästarna och moi och hilmir låg ner.så söta var dem...kommer en bild på dem!
så härligt med vår.jag är så glad!
red en underbar liten tur i dag med sara hon tog moi (min) och jag tog hennes lilla hilmir! det gick bra tyckte jag

efter så betade vi hästarna en bit från stallet!!

nä i korta drag så har dte varit en kanon dag...man ska inte klaga..hälsan i behåll!huvudet upp och benen ner!!  :D



arg...irreterad

just nu är jag irreterad, inte bra att skriva då! har precis ätit och nu ska jag snart in i duschen.jobbat från 9-17 idag,känns bra sen cycklade jag till stallet imed att den personen som skulle höra av sig inte gjorde det,jag menar man kan ju inte jaga en människa...svarar man inte på ett sms så hör man av sig! eller????

aja skit samma nu har jag försökt att bli vän med dig,aja!

nu ska jag låta min mob ladda sen ska jag ringa ett samtal =) 

skönt att det fin fina vädret kom igen,nästa vecka på torsdag så åker jag till stockholm med jobbet..stannar till lördagen! skänt att komma bort ett tag :D
well well...nu ska jag bege mig in i duschen!! :D

ha en trevlig kväll alla!!!

kortslutning

så sjukt..vaknar upp med ett ryck, tänker : Jag har förcovigt mig!! NEEEEJ! så det blev panik.men sen insåg jag att jag inte gjort det! =)
sen börjar jag skicka sms och jag får inte ihop grammatiken riktigt idag! har nog inte vaknat än haha...
illa...stackars människor! :P

nä nu ska jag söka jobb...ifall att,kan vara bra =)

ska kanske gå en utbildning nästa år,utbilda mig som montessori grej!

nä nu ska jag se till att få lite frisk luft in i lägenheten.bärjar jobba 12  idag. ikväll ska jag rida =)


ha de bra idag alla!

god mat

var ute och åt middag med min moster idag,åt lamm med skivad potatis med zattstijhi haha det  blev fel men ni vet vag jag menade,sprang innom lindex och hittade lite tröjor där! hade igentligen inte råd men jag behövde det =)
onsdag i morgon då ska jag rida,jobba först så klart!

nu ska jag leta upp lite kläder sen ska ja sova!! älskar min säng,stor och skön!gytt

pratade med maria i dag hon kommer ner och hälsar på ssnart =) så glad blev jag!

grilla till helgen kanske med theres! gjutet.

sov gott

hejrrå

mmm...

måndag!snart en vecka sen jag skrev! tiden går fort...för fort ibland!
 varit i stallet i dag,och jobbat hela dagen idag =)

i morgon ska jag börja 11 sen efter jobbet ska jag ut och äta med min moster! trevligt värre!

sen onsdag händer inget spec...inbte vad jag vet än,sen torsdag ska jag klippa mig =)...sitter och gäspar,trötter jag är.

blev ett kort inlägg men orkar inte skriva mer!

RSS 2.0