släckten är värst hahaha

släckt träff idag då :D nice det !!! har inte sett mina kusiner på hur länge som helst...tror ja var 8 år eller något sånt!!!!
så sitter med ansikts mask å tar det lugnt....har planerat min outfit..
så snart ska jag gå och duscha med mig, först tvätta av masken jag har.

klippte klorna på min katt för en stund sen...får alltid bråka med honom och när ja börjar bli klar så ger han sig orftast med ett tungt * suck* ....ja samma sak varje gång..ibland bits han också villket han gjorde idag.
kollade apoteket idag vad man ska ha för solskyddsfaktor på honom , han har lite rosa öron pgr av att han är så ljus i pälsen... men det blir helosan sol.bara ett litet problem kvar då... hur ska jag kunna smörja in honom?? envis rackare vi pratar om.

 nä nu ska ja avsluta här och gå och skölja av masken...känns stelt i hela ansiktet :D

tack marie för igår....super trevligt var det.

pöss hejj

Nytt liv...

var duktigt trött igår efter allt.
först var jag på ortopeden på specialisthuset här i eslöv... 10 min tog det hos doctorn och han konstaterade detta om mig: jag är överrörlig i kroppen och för mjuk...så det är typ därför som mina knän hoppar av lite då och då..
han skickade en remiss till sjukgymnast... och en runda in till  lund för att få special utprovade knäskydd. vänta över sommaren och se om allt känns bättre och 'är stabilare...annars blir degt op!
vill ja helst inte.

efter det igår så stack ja hem å fikade sen körde ja till bilprovningen och besiktiga min bil... fick bara beröm. så blankt papper :D

sen tog ja en titt på fölet.. världens sötaste...3 dagar gammalt idag.


silvia är ett 5 årigt sto så tror detta är hennes första föl. har för mig det.

idag är ja igentligen ledig men jag och en tjej bytte pass så ja tar hennes idag så tog hon mitt i tisdags!

nä nu ska ja snart duscha sen iväg och handla lite mat så ja kan ha mat med mig i kväll..

kram på er

Mycket att görA

vaknade vid 14 tiden, sovit gott efter nattens jobb. :D
kom dock på att ja har super mkt att görac idag...
måste verkligen städa här hemma och se o det finns någon tvätt tid. sen så måste ja
planera maten inför helgens arbetspass också..så måste åka och handla.*suck
hatar att handla...för ja vet aldrig vad ja ska ha typ...

får väl blir någon tråkig soppa eller nåt sånt enkelt...

nä nu ska ja göra mig iordning och handla dårrå...städa sen....:D :D

höres sen


natt jobb

ojoj...sovit heeela dagen, tänkasig. och det var inte alls jobbigt =)
är på jobbet nu så det var ju därför.ja...och nu då??? har tvättat och hängt upp det med...inget att stryka.inget mer att göra.
jodå använd nu din fantasi och var lite krativ!!yes..

hoppas det inte blir mer åska varjefall...för det är extremt obehagligt.spec när man sitter på jobb och alla sover..
jaja men där finns folk att ringa om det skulle vara så.:D

nästa helg ska ja på släckt kalas...mesta dels ä det kusin träff...för ja har inte sett eller träffat mina kusiner på min pappas sida på hur många år som helst...typ 14 år sedan kanske...sjukt.men det ska bli kul.!!! :D


ja nä nu f¨r ja vara kreativ..

=)

go kväll/ natt

♥   sitter nu här i min kära lght och glor. jobbar mellan 15-22 ikväll och är lite små seg men ack..ja måste vara uppe i natt
för ja ska jobba i morgon natt så får vända på dygnet nu ju, det hördes som det regnar???
skulle det vara regn???

hmm får kolla sen...mys med regn kan ju sitta ute på min balkong
och ha det mys med te i såna fall och filt så klart.

redan vecka 21..tiden soringer iväg...första semester på vårt jobb har det redan vecka 24.
sommaren är här känns det som.
:D jag älskar sommaren,min bästa årstid.
det har varit ljustlänge ikväll...brukar vara mörkt ju vid22.men just nu ser det mörkt ut utomhus.
aja nu ska jag göra kaffe sen kolla en flm kanske.. vad som bara ja håller mig vaken...annars blir natten
i morgon så jobbig på jobbet...då blir man bara sömnig hela tiden och det är det värsta jag vet..att inte få sova när man behöver det!!!


ha en bra natt och sov gott alla som ska sova.



over n out




.......

En människa som blir sviken av en av sina bästa vänner....var brister det då? vad har denna gjort för fel ot sin vän??vännen ssviker sin vän på grund av att den har fått en ny vän. bättre att sticka kniven i hjärtat direkt på den som är sviken anser jag. det gör ont att bli sviken av sin bästa kompis.. men fine om bästaste kompisen vill ha det så...så ska ju igentligen inte den andre vännen  bry sig....

well well mina vänner små. idag är det måndag och det har varit jobb hemmifrån...och massa ridning och så ute i det fina vädret.
det går bra för tjejen jag tränar. :D nu är jag helt slut.sitter och äter...hmmm inte hungrig men man måste stoppa i sig något så det blev en knäckemacka me bregott och kaffe... jippi!

ensamen hela helgen..ibland blir det så..men har varit tråkigt... jag bjuder gärna inte in mig själv heller..utan folk får bjuda in mig om dem vill ha med mig..

aja nu ska ja se vad som går på tvn ....blir tv hela tiden... no life.. så blir inte kompis me mej för jag är så jävla tråkig..
jobba i morgon + onsdag....ledig torsdag jobba fredag,lördag+söndag...jippi!!!

ha det fint alla...

Borta bra men hemma bäst

Stockholms resan blev bra :D hade kulit med malin måste jag säga... fick dock ont i nacken igår efter ha burit alla väskor som den hära damen hade med sig..
så kunde ej jobba idag villket jag lovade malin att ja kunde ta hennes halva pass idag.well well.. jag får kurera mig idag istället.

lördag i dag och jag har ingen aning om vad som händer . alla är upptagna..funderar lite på tacos hemma hos min mamma ikväll.men vet ej än.. bättre det än att sitta ensam hela kvällen.
igår kväll satt jag ensam och sånt är ju livet när man är singel och allt det dära. men någon kompis kan man ju tycka att man har...och ja det har jag ju också..har typ 4 st i eslöv...varav 3 är upptagna med sina pojkar hela tiden.
sen har ja kompisar i malmö,lund och revinge,,,men när man ej har några pengar så kan man ju inte köra till dem heller...

borde gå ut och gå en sväng. men vem orkar???får skicka till johanna och fråga om hon är med på en liten runda... :DD:

nä nu får ja gå och packa upp efter resan.


biljetten och fika = nödvändigt på resan!!


Kurs

vaknade i morse och undrade lite var jag var någonstans!
jo just det i Stockholm :D
upp och fixa till sej lite och sen ner till hotell frukosten, det blev frallor och bacon och ägg....kaffe och äppeldryck till det.
sen så gick vi och hämtade saker på hotellrummet sen stack vi bort till JAG centret!
najs... var massor av folk som såg lite förvirrade ut kanske. men vi tog våra namn brickor , vatten ,penna  och anteckningsblock.
lunch på hotellet och vidare till kursen...så det var en lång dag men lärorik :D
bilder kommer senare...

efter kursen så träffade vi vår handledare poyan som var mkt trevlig....kul att ha ett ansikte ppå en människa man ska ringa och prata med.

sen var det bara raskavägen hem till hotellet och slappa en stund innan det blev middag på jensens bofhus.fint..mätta å belåtna sitter vi nu och ser greys anatomy :D

upp tidigt i morgon.sista dagen i stockholm och hemresa :D
ha det fint

Tågluffare...med malin, ankomst i Stockholm!!

nu sitter jag på tåget med malin.. =) vi har precis fikat och drog upp våra datorer och kände för att vara lite osociala...=)
ca 4 h kvar av resan!! ska bli fint att komma av tåget sen så man får röka...redan röksugen och jag har inte varit på tåget sååå länge.. hehe aja det löser sej.. snart ska jag och malin köpa kakor och kaffe på tåget :D det är vi värda!!  :D

nä nu får ja sluta för ja vet inte vad ja ska skriva mer nu...det har lixom inte hänt så mkt än :D


kl 20,10

nu har vi anlänt till hotellet efter en fin fin middag på en pubb!! det blev fläskfilé med pommes och sås till det :D mums va det..på väg hem till hotellet så köpte vi schips som vi ska smaska på ikväll till desperata hemma fruarna :d super nice det :D:D:D

så nu sitter vi här på hotell rummet och kollar på ugglybetty..fina grejor det. jag är dock lite trött i huvudet nu.drygt på tåget fast man hade trevligt sällskap!

vi har sett kändisar eler inte riktiga men folk som linade köndisar hehe..ball.. det är mkt folk ute på en tisdag i stockholm och yra är dem och springer gör dem med.haha illa...man får helt enkelt springa med dem -=)
nä nu ska ja bädda ner mig och kolla på tv med malin. kurs i morgon 9,30...

upp 7,30 i morgon bitti för att kunna äta frukost i lugn och ro,
ha det bra så länge

hejdå klick :D

vittne till trafik olycka

vid 16 tiden så körde sara och jag till stallet.kom ut från min parkering så kommer det en bil och kör rätt in i ett träd framför oss ca 4 meter från oss... helt sjukt. en dam i 55 års åldern fick livs hotande skador. vi stannade 10 sek men polisen kom bara efter 2 typ.. polisen måste ha varit i området.gick sjukt snabbt allt. men när vi såg polisen stiga ut ur bilen så körde vi mot stallet. sjukt läskigt var det...
har aldrig sett en olycka hända...bara att man kört förbi en olycksplats!!! 


aja ridningen gick ganska bra i dag, töltade fint och en bra takt tyckte jag. fick en fin galopp också...lite spänd men det blir han när där är fler hästar med!!!

nu ska jag fortsätta med filmen

ha en bra kväll

kraam

En kväll ute i revinge!

just nu sitter jag hemma hos min kära mor och kollar på film och myser!! behövde ta det lugnt...känner at jag har lite ont i halsen och jag får ju inte vara sjuk när jag ska till stockholm!!  =)

i morgon ska ja träffa malin och sen vet ja inget mera..men kanske skulle jag rida också!! så var det nog:D

på måndag är det att fixa med jobbet och så sen ska ja ha ridlektion för en tjej jag tränar privat!! =)

nä nu ska jag fortsätta se film

ha det bra alla som läser min blogg :!!!


Kram kram

Torsdag idag...snart helg!

haha ja jag kan ju säga det att soolen saknas extremt mkt..ja e såååå trött!!! ska in till malmöetet idag å träffa min gammlevän nenne. det är najs :D :D:D
ska bara hitta också..kommer köra vilsen..men sånt som händer, då finns det folk ute kanske som man kan fråga om vägen förhoppnings vis :D

snart är kaffet slut i min kopp...då blir det en ny kopp och en sigg till det :D så väldans fint!! sen ska ja stryka min skort klänning som ja tänkte ha på mig idag :D
jobba i morgon igen.

spanade in hotellet igår som vi ska bo på, det ser rätt bra ut måste ja säga :D ska bli så himmla skönt att bara komma bort. det är lixom dax nu för det!!!


nä nu ska ja passa på att äta frukost också.. så har man det gjort!!

fy sikket väder

ush det regnar en hel del.. och mörkt och trist är det också. inte nog med det...kl 7 i morse så dammsugade grannen och spelade hög nusik.*suck

mitt knä var det inget fel på, najs! men ja fick en remiss till ortopeden om en månad!!
efter besöket hos läkaren så skulle ja gå till labbet och ta prover, tog en nummer lapp och tänkte ''gött, det är min tur'' satt och väntade och det kom inte upp ågot nytt nummer...hmm..aja man får vänta på vårdcentraler tänkte jag...tyckte ändå det var konstigt efter 25 minuter. hahaha sen läste ja på öppettiderna , då hade dem kuchstängt där i 1 timme...*suck...så ja får ta och åka dit i dag innan jobbet.
ska dricka upp mitt kaffe och sen ska ja dammsuga,dock ej för att ge tillbaka på grannen utan för det behövs.och klockan är rimlig tid nu :D

igår såg ja på dem desperata hemma fruarna med sara,sara,malin och johanna såklart! mkt trevligt.

i morgon ska ja till malmö
på fredag jobbar jag sen på lördag blir det kanske ullared,sen söndag blir det dh maraton med malin...sen ledig måndag och på tisdag avgår mitt tåg till stockholm :D så najs..kommer hem igen på tordagen..:D:D:D änu mera najs!!!

yes så ser mitt lilla liv ut dem kommande dagarna!
nu ska ja gå å fixa lite här hemma.
ha det bra

japp då var knäet paj igen...

igår när ja hade en lektion för enn tjej och hennes häst... ja då trampade jag fel och knäet hoppade ur led och sen hoppade det tillbaka igen...men fy för va det gjorde ont..men sen så gick ja på det å det kändes bättre. I natt dock så vaknade jag flera gånger av att det gjorde ont.. kunde inte röra på foten ens.. så ja ringde vårdcentralen och fick en tid.. har ju haft problem med knäna innan så bäst att kolla upp det...så snart ska jag iväg...ska ändå ta prover för min sjukdom :D

så nu får ja gå å borsta tänderna och sånt..

skriver mer sen

valborg och annat

ja det var ett tag sen sist jag skrev..blir så ibland! sitter här mätt å belåten,fiskade torsk igår också stekte ja den idag :D
hahaha nu tänker ni säkert en massa om detta och kommentera gärna
var hos min pappa igår ich firade min födelsedag, fick en lapptopp av lena och min pappa. villket ja sitter med här nu å kollar tv samtidigt.
är jätte trött...sov i en husvagn i natt. gjutet..hehe sov som ett barn men vaknade av lite dunsar då och då.störigt.men sdomnade om igen.
simrishamn är fint.. ja gillar det på sommaren, på vintern är det som om inga människor bor där.. absolut tomt.

valborg var ja på björkaloge och hade svin kul, ja nu tänker ni igen ''ah hon e fan inte redig'' haha nä men kul  hade ja..:D
träffade massa vänner som man ej träffat på länge...
nä nu ska ja ta å lägga ifrån mig datorn och kolla tv.sen i morgon ska ja tvätta sen stallet och ha en privat lektion för en tjej sen ska ja sjäv till mitt stall å rida med sara :D:D najs..

ha det bra gott folk

RSS 2.0