julafton å allt det dära

godjul och allt det dära! nu är den förbi och nu väntas nyårsafton! =) nice.fast jag jobbar till 22 då...sen är det bara hem,ställa bilen  och ta min lilla betan iväg till festen!
har precis varit och tränat! sara mådde inte bra så vi stack hem efter en halvtimme.stackars hon. hoppas det inte blir något av det!!
idag kommer min kära mor till eslöv city! haha. japp så är det..vi ska gå å affärer och fika sen blir det revinge och sen eslöv i morgon igen och fika med sara om hon är frisk.sen ska jag jobba 15-22 hela dagen sen sova =) så ser mitt liv ut de närmaste dagarna!1!!

har nog träningsverk i tummen.-..om man nu kan ha det???
lite sliten är man.gick i affärer två dagar i rad nu..mitt fynd blev tränings byxor,underkläder och en vatten flaska!! gytt!
systemet idag med.mycket att ordna med känns det som.

julafton blev ganska lyckad.först hoss pappsen sen mammsen och sen träffade jag jenny,elut och johanna på kvällen..kan ddet bli bättree jul??

hoppas alla mår fint...

ha en trevlig nyårsafton.slit med hälsan!!

kram*

Träning

Sitter och väntar på sara ska vakna,så ska vi iväg och träna.men det ser inte ljust ut för sara festade igår! hehe fan nu har vi ju köpt träningskort. vill gärna ha sällskap första gången! :d ja vet jag är klen!!!jag står för det! haha!!
tror jag är lite förkyld... har nyst 50 gånger i dag typ och näsan bara rinner. aja bara gilla läget!!

alla söp igår men jag pallar inte det när jag ska jobba dagen efter! naj naj...jag jobbar idag mellan 15-22 sen i morogon (söndag)08,00-15,00 så det är lie bättre tid kanske!! :D

nä om jag skulle gå å nysa igen kanske..kicklas hela tiden i näsan..skit störigt!

ha en bra helg alla!

onsdag

måste bli lite flitigare att skriva här!! :D

vaknade kl 09,00,upp och drack kaffe och en god macka. sen på med ridkläderna och iväg till stallet.
envisaste hästen någon sin...han gav sej nästan aldrig men till slut gjorde han det. han var så tung idag.. och stel.. men det mjuknade jag upp så gick det lättare.töltrn var ganska bra i dag...!!

ska rida i morgon och städa hema och klä granen... gäller att jag är uppe i tid för sen kl 17 ska jag på julmiddag med jobbet!! ska bli himlans kul!!!!
pratade med min barndoms vän igår.. så ball..hon tredde att hon var den enda överlevande av jordbävningen! haha så söt..hon märktr inget av den sen vaknade hon och kollade ut och såg om någon levde! men vad hemskt igentligen....om det varit så! :D

käkar en lusse katt...ska snart fixa mitt hår!

ha en bra dag!!


Historiskt

vaknade av att jag höll på att trilla av sängen! och att hela lägenheten skakade! först tänkte jag..var det en storm med åska.bäst att kolla efter... jamen då var det alldeles vindstilla ute!fast alla grannar i området hade tänt.hunden hos grannen skällde oavbrutet.hmm tänkte jag det kan inte ha varit åska.måste ha varit någon granne som bygger om :d hahah nä det kan inte vara jord skalv!!! vi är i sverige nu cornelia.sen gick jag å la mig igen..efter 15 min ringer min mamma. DET HAR VARIT JORD SKALV!!! oj tänkte jag var det de, jo hon hade haft på radion och det var så...jag började skratta... så ball... sen efter det ringde jag min pappa...han missade hela grejen för han satt i bilen då! sen efter det ringde jag sara...hon väntade att jag skulle ringa! så hon trodde som jag...storm eller nåt eller typ två lastbilar som krockat! troligt men det var inte det!! hahaha....ja jag skrattar fortfarande! nästan ingen som skadades så då är det lugnt ju! varför oroa sig i onödan!?

nä nu måste jag ta mera kaffe! :D var bara tvungen att skriva om detta! så häftig upplevelse!

idag är det första dagen på jobbet alldeles själv!  ska bli kul!!

ha en bra dag allesammans!

blir nog ingen efterskalv_! fast  man ska aldrig säga aldrig :D

kramar  till er!

Lucia

idag är det lucia!

känns inte alls som det men försöker finna den kännslan!
i morgon ska jag träffa theres! ikväll blir det ute hos min mamma.skulle vat med sara men det blev väl ett missförstånd så hon bokade med någon annan vän.

ska snart iväg och lussa för henne med hennes syster,morbror och en annan tjej! trevligt värre!! :D
hon jobbar på ett bageri så det blir fika också!

så nu ska jag ta en dusch.

ha en trevlig lucia dag !


12

då var det lucia i morgon =) mysigt! och i kväll ska jag jobba. är halvt sjuk.ont i halsen och döds trött! men inget på dagen.konstigt! är ledig hela helgen.så på söndag ska jag träffa theres och sen i morgon ska jag nog träffa sara och mail :D

känns tungt den här månaden.så mycket minnen kommer fram.också har det varit 1 döds fall i söndags i släckten! så det känns inte bra alls.men man får kämpa på! i tisdags var det 8 år sedan min bror gick bort! tiden går snabbt mina vänner!

det snöade igår :d blev litew glad iallafall. men det är nästan borta i dag igen! men det är ganska skönt ändå för det är inte roligt att köra i snön!

ska snart gå och byta om och vänta på att jag ska köra...villket är 14,20 !
ska på mitt andra julbort den 18de med mitt nya jobb! ska bli jätte kulit faktiskt! :D
ha en bra dag!

hejs

RSS 2.0