Lördag!!

Vaknade för typ 1h sen lite drygt men det var en hund som väkte mig! *suck* bor en hund ovanför mig.nu regnar det ute och jag är rastlös! så tråkigt att vara rastlös! skulle kunna åka till ikea för jag behöver sjukt mkt där men jag har ju inte råd! så tråkigt!

vill göra något idag men vet inte vad så jag tänkte om jag skriver om det här så kommer jag säkert på något! =)kunde åka till stallet men det är så trist när det regnar.kan åka dit i morgon istället! allt jag kommer på att göra kostar! för var man än ska så måste jag tanka! tråååkigt tråååkigt!

var på nova och sko punkten igår,köpte två par skor deme na ska jag ha på jobbet innomhus och dem andra ska jag ha till vardags! hittade inga fest skor! =( träffade therees och vicktoria där med det var trevligt! sen kom caroline och det var kul det med,men sen åkte jag hem var sjukt trött!!!
nä om man skulle börja med att hoppa in i duschen sen se vad som händer!! elin jobbar idag så henne kan man inte ringa!men skulle kunna hälsa på henne..
happ nu går jag...

hejsvejs!

Snö & Sol

Ja det är så konstigt tcker jag! det är snö,fast bara lite! också är det sol med!

igår var Camilla och Theres och hälsade på! det var riktigt trevligt, det krävs mkt för man ska må bra igen.Men alltid hjälper det lite med goda vänner vid sin sida!!! =)
elin och jag solade igår på dagen,riktigt skönt! ska sola i morgon med =)

Zickan kommer antagligen hem idag dem hade inget annat hört så dem hoppas på det!!
om det är fint väder så ska jagtill stallet efter jag slutat jobba! kan vara skönt att komma ut..

nu ska jag gå och byta om ska snart köra till jobbet!!!


ha en bra dag alla!




äh det är inte sant

Det är redan en tråkig dag blir inte bättre av att min pappa ringer och säger att Zickan *min pappas å sambos hund* (lite min hund med) ligger på djurkliniken och har blivit opererad för livmoderinflamation,hon är där fortfarande och dem vet inte hur det ska gå för hon äter inte och är fortfarande slö. hon får bara inte dö.Just nu vill jag bara komma bort från detta äckliga väder och tråkiga liv man har just nu! men det går inte....man har inte råd eller tid till det!


hade en trevlig helg allafall... var ute på kb i llärdags med elin och anna! det var ball!!! igår vad jag dock sliten som få...så det var bara sängen och soffan hela dagen!
idag har jag varit i stallet och solat med elut! nu har jag möblerat mitt sovrumm! det blev nice!osså  måste man komma på något att äta...funderar att äta på elins jobb...men ush vad onyttigt!!! ish..

nä nu måste jag sluta skriva har inte tid!!

-Ajöken-

En fin jobbig dag

Vädret har varit fint idag!!! men lite kallt,första dagen på jobbet efter man varit sjuk... är fortfarande helt sliten så det har varit jobbigt idag!

ush jag är så sugen på film och godis,får inte vara det!godis är inte bra!får inte bli beroende,har aldrig förr varit sugen på godis då ska jag inte vara det nu heller!så är det bara!
men det är kul att vara tillbaka på jobbet! verkligen..man kommer in i vardags rutinerna!tråkigt att gå å dra hemma.annorlunda om man är ledig!
blir lång helg nu till helgen =) så skönt! det blir simrishamn en kväll,revinge en kväll,middag med kompisarna en kväll! så det blir nog en trevlig helg!!!

åh kan inte sluta tänka på godis...måste komma på något nyttigare att äta...är sugen på något.får åka till affären och undvika godiset!! =)

ha det så bra alla nu ska jag se om jag orkar köra iväg,är så sjukt trött! skulle kunna somna nu!

kram

Måndag! =)

Då var måndagen här! jag hostar fortfarande och sover inte om nätterna så jag stannade hemma idag igen! men i morgon tänkte jag gå till jobbet =) *Läääängtar* jag är trött på att vara hemma just nu!

och i dag snöar det! så sjukt.... min vän reser till thailand idag! så oretvist men vem har sakt att det ska vara rättvist???
men jag tycker om påsken...såg gröna knoppar som började komma upp igår.....det är fantastiskt...skulle vela sitta å studera dem när dem växer ut...sakta!!

nu sitter jag här med mitt kaffe och kollar på snön...det är ganska ro givande! =) men jag vill ha vår nu! det blir ljusare för varje vecka...för varje dag kanske?man märker nog inte dag för dag!!

snart fyller jag år.eller snart pch snart men det är i slutet på april! ska bli spännande! jag ska ha middagsbjudning för släckten i min lägenhet! första gången jag håller i det själv!

jag önskar mig mycket!
mycket man vill ha till sin lägenhet! önskar mig en ny dator för denna datorn är som en snigen expidition! =)

nä nu ska jag ta och dricka mer kaffe...sen hoppas jag att elin dycker upp! vi ska åka och sola och sen äta middag tillsammans! det behövs goda vänner och god mat en dag som denna!

*KRAM till er

Söndag

härliga söndag! fantastiskt väder idag! vaknade ganska tidigt idag! 2 personers fel!...minuslistan direkt för dessa människorna!! haha =)

jag är en trött människa,är inte riktigt frisk än! var på camillas 23 års fest igår det var skit ball! hade verkligen trevligt! =) god mat med nytt folk man inte träffat innan! och i dag tig jag å camilla oss en sväng till ilstorp och kollade på alla som körde cross! asså det var skit häftigt! killarna som var på festen igår var där å tränade idag! så det  var skönt att komma ut lite med... fint väder osså!!!!  =)

nä nu ska jag gå å göra något..bädda ner mig eller något sånt i den stilen.


ha en trevlig söndag!!!!

Känner mig som en mangel!

Är sjukt förkuld! men ska på en fest ikväll ändå å gratta Camilla som fyller 23...dock inte förens i morgon men ändån!
hon har en fest ikväll. så man måste infina sig där då förstår väl alla!!!
ska bara va där en stund tänkte jag! har precis noppat mina ögonbryn för dem såg för jävliga ut! ush...blir så när man är sjuk..man orkar inte helt enkelt!

party musiken är fixad! det är ju bra! hoppas theres tar med sig lite musik hon med"!! vore great!
nä nu ska jag gå å dö en stund...det hinner jag nog..måste fan vila innan jag går dit för annars blir ddet illa ikväll..funderar på att skita i spriten ikväll...känns som om jag kommer däcka annars!!

ha en trevlig  lördag alla'!

hejsvejs!

än är jag ej frisk

jag vill bli frisk nu! kunde knappt andas i natt så i morde ringde jag till vårdcentralen och fick en tid! min inköpslista igår funkade inte så snabbt och så bra som jag trodde! men hoppas jag får en dunder kur av läkaren idag!

men men det får väl ta dne tid det tar! ska stanna hemma i morgon med! lika bra...
nu ska jag byta om och fixa lite!sen iväg till läkaren!

ajö

Skit jobbigt!!

 är riktigt förkyld,med feber och ont i halsen! så idag är jag hemma från jobbet!
men jag gjorde en liten lista över saker som jag tror ska göra mig frisk!

näsdukar
nässpray
kan jang
massor med frukt
mörk chocklad!
hals tabbletter


med detta tror jag att jag ska bli som en ny människa i orgon! =) man kan ju hoppas iallafall!
känner mig redan bättre! hahaha


vad tråkigt det är att vara hemma... har en förkyldnings bok faktiskt! där står lite tips om hur man gör för att må bättre när man är förkyld!
nu ska jag ta en frukt eller två! har massvis av frukt...ska prppa mig full av C-Vitaminer!
så blir jag snart frisk!

ha en bra dag!
image10

söndag

Ja igår var det trevligt men i dag är det mindre trevligt! igår var jag med theres,först var vi hemma hos mig och fikade sen åkte vi ut till revinge å chillade där ett tag,kollade på en film osv!
det var kanonfint väder så på förmiddagen var jag i stallet.tog en ridtur på 1 timme..så härligt!
var helt speedad hela dagen av all energi från solen! =)


idag är det en slappe dag, ska bara va hemma och ta det lugnt!

åter till vardagen i morgon, det är ganska skönt ändå men helgen kunde
vara lite längre! eller hur???


fredag!!!

HEJ  alla trogna läsare!!

nu är hon på benen igen! blev magsjuk där ett tag,från lördag till onsdag!länge sen jag mådde så dåligt men nu är jag pigg och frisk igen!
skönt man inte börjar fören halv 1 idag,efter sjukan så behöver man all vila mankan få!

ska till stallet i dag men vet inte vem jag ska rida...moi eller fiddla?? man hinner ju inte rida båda två när det mörknar så snabbt!! tråkigt!
igår så träffade jag elin det var jätte kul,det var så länge sen vi sågs helt otroligt! först så fikade vi lite och sen åkte vi och solade,var riktigt skönt.

så nu är mina planer att komma igång med träning och med hästarna!hoppas bara inte vintern kommer igen,vi fik ju en släng av snä och frost för några dagar sen!

har varit på kurs! montessori kurs,handlade mycket om pedagogiken. jätte intressant!måste gå fler kurser och lära mig mer så man kan utvecklas i sitt arbete och bli en bättre ''lärare''.ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet idag! var en evcka sen jag var på jibbet.kursen var i två dagar nämligen!

i maj så ska jag med jobbet i 3 dagar till vår huvusatd.vi ska observera på en montessori förskola där och sen resten av tiden ska vi bara ha kul!! =) ser jag framemot!!

nä nu ska jag ta en fika och sen ska jag bara va fram till 12 för då ska jag köra till jobbet

ha en bra dag

RSS 2.0